ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες του 407 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (6/6/06)


Αθήνα 6.6.2006, 12:54
Το Τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα προσλάβει στα πλαίσια υλοποίησης του έργου ΕΠΕΑΕΚ II διδάσκοντες σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ 407/80 για την κάλυψη των αναγκών των παρακάτω τεσσάρων υποχρεωτικών μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2006 - 2007:

Α' Εξάμηνο:
1. Διοίκηση και Τεχνολογία (αρχική διατύπωση: «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τεχνολογία»)
2. Πληροφορική Τεχνολογία και Εφαρμογές (αρχική διατύπωση: «Πληροφορική Τεχνολογία Ι») Β' Εξάμηνο:
1. Ψηφιακές τηλεπικοινωνίες (αρχική διατύπωση: «Σήματα και Συστήματα»)
2. Προγραμματισμός Υπολογιστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο ΕΠΕΑΕΚ, 1ος όροφος, απέναντι από το γραφείο 101, από την Παρασκευή 2. Ιουνίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει να συνοδεύονται από επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών τους και πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ, εφόσον οι τίτλοι σπουδών αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, βιογραφικό σημείωμα και ανάλυση εργασιών για τα υποβαλλόμενα πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα και επιστημονικές εργασίες. Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν σε έξι τουλάχιστον αντίτυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο ΕΠΕΑΕΚ, 1ος όροφος, απέναντι από το γραφείο 101, Εγνατία 156.Τ.Κ.540 06, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-891414.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved