ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 





 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προσωπικό στο Ινστιτούτο «Νέστωρ» Πύλου (6/6/06)


Πύλος 6.6.2006, 13:27
Με επιστήμονες αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ καθώς και αποφοίτους ΤΕΕ θα συνεργαστεί το Ινστιτούτο Αστροσωματιδιακής φυσικής «Νέστωρ», στα πλαίσια υλοποίησης κοινοτικών και εθνικών ερευνητικών έργων. Η απασχόληση θα έχει την μορφή μίσθωσης έργου και οι θέσεις αφορούν φυσικούς, ένα ηλεκτρονικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ένα μηχανολόγο ΤΕΙ, ένα ηλεκτροτεχνίτη, ένα μηχανοτεχνίτη, ένα μηχανουργό και ένα χειριστή ανυψωτικών μηχανημάτων.

Ο τόπος εργασίας είναι οι εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στην Πύλο της Μεσσηνίας. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αντίγραφα τίτλου σπουδών, βιογραφικό σημείωμα, και κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται με την εν γένει επιστημονική σταδιοδρομία του υποψηφίου. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι επίσης απαραίτητη.

Στις θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ο ηλεκτροτεχνίτης πρέπει να έχει άδεια ηλεκτροτεχνίτη και τριετή πείρα σε εγκαταστάσεις- συντηρήσεις βιομηχανίας, ο μηχανοτεχνίτης επίσης τριετή εμπειρία σε μηχανουργεία και γνώση τόρνου και μεταλλικών κατασκευών. Θα προσληφθεί και ένας χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων με τριετή πείρα και άδεια χειριστή. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τα αντίγραφα πτυχίου αναγνωρισμένης σχολής ΤΕΕ και το βιογραφικό τους στην Γραμματεία του Ινστιτούτου. Θα προτιμηθούν οι κάτοχοι άδειας οδηγού και άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους.

Οι αιτήσεις για τις παραπάνω θέσεις κατατίθενται μέχρι τις 15 Ιουλίου στην Γραμματεία του Ινστιτούτου «Νέστωρ», Αναγνωσταρά 111, τκ 24001, Πύλος. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 27230 23300 ή στην σελίδα www.nestor.org.gr.

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved