ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Συνεργάτες στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης (6/6/06)


Θεσσαλονίκη 6.6.2006, 19:03
Το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης προκειμένου να προβεί στην κάλυψη περιστασιακών αναγκών του Τμήματος, προκηρύσσει θέσεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών με συνοπτικές διαδικασίες για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία για το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007.

Συγκεκριμένα ανοίγουν:
- Θέσεις επιστημονικών συνεργατών για τη διδασκαλία του θεωρητικού μέρους των μαθημάτων: Παθολογία αγροτικών ζώων (2 ώρες/εβδ.) και Εμπορία κτηνοτροφικών προϊόντων (2 ώρες/εβδ.)

-
Θέσεις εργαστηριακών συνεργατών για τη διδασκαλία του εργαστηριακού μέρους των μαθημάτων: Παθολογία αγροτικών ζώων (μέχρι 6 ώρες/εβδ), Μελισσοκομία (2 ώρες/εβδ.), Κονικλοτροφία (2 ώρες/εβδ.), Ιπποτροφία (2 ώρες/εβδ.) και του εργαστηριακού μέρους των μαθημάτων: Ιπποτροφία (2 ώρες/εβδ.), Μελισσοκομία (6 ώρες/εβδ.), Κτηνοτροφικά φυτά (μέχρι 6 ώρες/εβδ), Εφαρμογή τεχνητής σπερματέγχυσης (2 ώρες/εβδ.) Κονικλοτροφία (μέχρι 2 ώρες/εβδ.), Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (μέχρι 6 ώρες/εβδ.), Πτηνοτροφία (μέχρι 6 ώρες/εβδ.), Ζωοτεχνολογία (μέχρι 6 ώρες/εβδ.), Ειδική Ζωοτεχνολογία (μέχρι 2 ώρες/εβδ.) Αγελαδοτροφία (μέχρι 3 ώρες/εβδ.).

Τα αναγκαία δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος μαζί με την αίτηση (έντυπο που χορηγείται από τη Γραμματεία) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Τμήματος, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης www.teithe.qr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved