ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Επιστημονικοί συνεργάτες στο ΤΕΙ Καβάλας (6/6/06)


Καβάλα 6.6.2006, 19:11
To TEI Kαβάλας θα προχωρήσει στην πρόσληψη εργαστηριακών και επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2006-07: Τα τμήματα που θα χρειαστούν ερευνητικό και επιστημονικό προσωπικό είναι:

Στην Σχολή τεχνολογικών εφαρμογών: Τμήμα Μηχανολογίας, Τμήμα Ηλεκτρολογίας, Τμήμα Τεχνολογίας πετρελαίου, Τμήμα Γενικό θετικών επιστημών, Τμήμα Βιομηχανικής πληροφορικής.

Σχολή Διοίκησης και οικονομίας: Τμήμα Λογιστικής, Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων, Τμήμα Διαχείρισης πληροφοριών,Κέντρο ξένων γλωσσών και φυσικής αγωγής.

Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας –Παράρτημα Δράμας: Τμήμα Δασοπονίας.

Οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατεθούν στις αντίστοιχες γραμματείες των τμημάτων. Το έντυπο αίτησης χορηγείται και από την ιστοσελίδα του τμήματος. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα των γραμματειών των τμημάτων και στην ιστοσελίδα
www.teikav.edu.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved