ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες του 407 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (9/6/06)


Κέρκυρα 9.6.2006, 06:54
Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΠΕΑΕΚ, θα προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80.

Η πρόσληψη του προσωπικού αυτού πρόκειται να καλύψει τις διδακτικές - εργαστηριακές ανάγκες των μαθημάτων:Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, Μαθηματικός Λογισμός, Γραμμική Άλγεβρα, Εισαγωγή στην Κοινωνία της Πληροφορίας, Λειτουργικά Συστήματα, Αρχιτεκτονική Υπολογιστών, Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός, Δίκτυα Ι, Στατιστική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Επικοινωνία Ανθρώπου – Υπολογιστή, Βάσεις Δεδομένων ΙΙ, Διδακτική της Πληροφορικής Ι, Ανάλυση και Σχεδιασμός Π.Σ., Μαθηματικός Προγραμματισμός, Πολυμέσα, Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας, Γραφικά με Υπολογιστές, Κρυπτογραφία.

Ο τελικός αριθμός των συμβασιούχων που θα προσληφθεί θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των πιστώσεων που θα δοθούν από το ΥΠΕΠΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και 23 Ιουνίου 2006, υποβάλλοντας σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή, στη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής, Πλατεία Τσιριγώτη 7, 49100 Κέρκυρα, τηλ: 26610-38153.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής: Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα (εις τετραπλούν), υπόμνημα δημοσιευμάτων (εις τετραπλούν) ή φάκελο εργασίας (εις διπλούν), επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού θα πρέπει να υποβληθούν και οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (αν υπάρχουν). Για τους πολίτες κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει, εκτός από τα λοιπά δικαιολογητικά, να υποβάλλεται και πτυχίο ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας Δ΄ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη μέρα, από 10:00 – 13:00 στη διεύθυνση: Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πλατεία Τσιριγώτη 7, Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής, τηλ.: 26610-38153.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved