ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Δύο ερευνητές στα Ινστιτούτα Αστρονομίας και Αστροσωματιδιακής Φυσικής (14/6/06)


Αθήνα 14.6.2006, 17:58
Το Ινστιτούτο Αστρονομίας και Αστροφυσικής και το Ινστιτούτο Αστροσωματιδιακής Φυσικής «Νέστωρ» θα προσλάβουν δύο εντεταλμένους ερευνητές βαθμίδος Γ.

Συγκεκριμένα, στο Ινστιτούτο Αστρονομίας και Αστροφυσικής θα απασχοληθεί ένας εντεταλμένος ερευνητής Γ’ με γνωστικό αντικείμενο «Παρατηρησιακή αστροφυσική στο οπτικό μέρος του φάσματος με ιδιαίτερη έμφαση στην δομή γαλαξιών». Επίσης, το Ινστιτούτο Αστροσωματιδικής φυσικής «Νέστωρ» θα χρειαστεί έναν εντεταλμένο ερευνητή Γ’ βαθμίδος με γνωστικό αντικείμενο «Αστροσωματιδιακή φυσική».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος να έχουν κάνει πρωτότυπες δημοσιεύσεις και να έχουν προσόντα ερευνητή Δ βαθμίδος. Μπορούν να υποβάλλουν φάκελο υποψηφιότητας στην Διεύθυνση Διοικητικού του Ε.Α.Α, Λόφος Νυμφών, 118 10 Θησείο, Αθήνα, μέχρι 6 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΙΑΑ (αρμόδια Ο. Μπελιμπασάκη: τηλ.: 21034 90104) ή με το ΙΑΑ, «Νέστωρ» (αρμόδια Α.Διάκου 210 3490 110).

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved