ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Δύο τεχνικοί έρευνας στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (14/6/06)


Αθήνα 14.6.2006, 18:06
Το Εθνικό Ίδρυμα Eρευνών θα προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου δύο τεχνικούς έρευνας, για το Ινστιτούτο Βιολογικών ερευνών και Βιοτεχνολογίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι επιστήμονες, πτυχιούχοι θετικών επιστημών ή τεχνολογικών επιστημών ΑΕΙ, κατά προτίμηση με μεταπτυχιακό τίτλο και γνώση αγγλικής και υπολογιστών. Θεωρείται απαραίτητη η εμπειρία στις εργαστηριακές τεχνικές μοριακής και κυτταρικής βιολογίας, και ενόργανης ανάλυσης αντίστοιχα.

Μέχρι 20 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά: αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλου σπουδών και ανάτυπα των επιστημονικών τους εργασιών σε πέντε αντίτυπα.

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στην διεύθυνση: Γραμματεία Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα, 11635. Περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία του ΙΒΕΒ: τηλ.: 210-7273758.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved