ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διδάσκοντες 407 στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (16/6/06)


Τρίπολη 16.6.2006, 09:54
Στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα προσληφθούν διδάσκοντες του 407 για το ακαδημαϊκό έτος 2006-07.

Οι υποψήφιοι καλούνται να διδάξουν τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα: Διεθνής Οικονομική, Οικονομικά της ευρωπαϊκής ένωσης, Τρέχουσες εξελίξεις στην διεθνή κι εγχώρια οικονομία, Οικονομετρία, Μέθοδοι χρηματικοοικονομικής και οικονομικής των επιχειρήσεων, Μικροοικονομική θεωρία, θεωρία βιομηχανικής οργάνωσης, Εφαρμοσμένα μαθηματικά για οικονομολόγους, Περιφέρεια και αστική οικονομική, Διεθνείς νομισματικές σχέσεις, Χρηματικοοικονομική ανάλυση, Περιφερειακή και αστική οικονομική, Νομισματική θεωρία και πολιτική, Εισαγωγή στους υπολογιστές , αξιολόγηση επενδύσεων εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη, Δημόσια οικονομική, Στατιστική, Αγορές χρήματος και κεφαλαίου, Εισαγωγή στο δίκαιο, Οικονομικές πολιτικές της ΕΕ, Οικονομική ανάλυση και πολιτική, Θεωρίες οικονομικής ανάπτυξης και μεγέθυνσης, Αγγλικά για οικονομολόγους, Χρηματικοοικονομικη ανάλυση λογιστικών καταστάσεων, Χρηματικοοικονομικά παράγωγα και προϊόντα σταθερού εισοδήματος, Οικονομική των επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Οικονομικά συστήματα διοίκησης, Οικονομική της υγείας, Οικονομική των δημοσίων έργων, Οικονομική ολοκλήρωση, Οικονομική γεωγραφία, θεωρία των παιγνίων, Οικονομική των φυσικών πόρων, Οικονομικά της τεχνολογίας, Οικονομική των δημοσιών έργων.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα, υπόμνημα επιστημονικού έργου και αντίγραφα τίτλων σπουδών σε δύο αντίτυπα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 7 Ιουλίου στην γραμματεία του τμήματος: Κτήρια ΟΑΕΔ, Τέρμα Καραϊσκάκη, 22100 Τρίπολη. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την κ. Ψυχογιού, τηλ.: 2710-230128, και 230135, καθώς και στην ιστοσελίδα www.uop.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved