ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πτυχιούχος ΑΕΙ στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (16/6/06)


Αθήνα 16.6.2006, 10:06
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στα πλαίσια του ΕΠΕΑΚ ΙΙ θα συνάψει σύμβαση ανάθεσης έργου για να καλύψει τις ανάγκες της δράσεως «Προσαρμογή υπάρχοντός ψυχομετρικού υλικού».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ με άριστη γνώση πληροφορικής, γνώση λογισμικών δημιουργίας και επεξεργασίας video και εικόνας. Επίσης, στην επιλογή του υποψηφίου θα συνεκτιμηθεί η γνώση ξένης γλώσσας, καθώς και η εμπειρία στην αρχειοθέτηση και στην σύγχρονη οργάνωση γραφείου.

Η διάρκεια της σύμβασης προβλέπεται να είναι δέκα μήνες.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων (επικυρωμένα αντίγραφα σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, αίτηση και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα) πρέπει να κατατεθούν μέχρι 4 Ιουλίου στο πρωτόκολλό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στην διεύθυνση: Μεσογείων 396, 3ος όροφος, 15341 Αγία Παρασκευή, με την ένδειξη «Τομέας ΣΕΠ, προκήρυξη 2.4.1 δ Έργο: Επένδυση στον άνθρωπο: ανάπτυξη μεθοδολογίας και εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων ΣΕΠ και υπηρεσιών συμβουλευτικής».

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 210-6014239.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved