ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4 με σύμβαση έργου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (12/7/06)


Κέρκυρα 12.7.2006, 08:45
Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός του Συστήματος των Βιβλιοθηκών του Ιονίου Πανεπιστημίου», που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Κατάρτιση ΙΙ (ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ) του ΥΠ.Ε.Π.Θ., συγχρηματοδοτούμενο κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινό Ταμείο (ΕΚΤ) και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους, ανακοινώνει ότι πρόκειται να συνεργασθεί με άτομα ειδικών προσόντων, τα οποία θα αναλάβουν το έργο της υποστήριξης του προαναφερθέντος έργου, απασχολούμενα με σύμβαση έργου διάρκειας δώδεκα μηνών χωρίς δυνατότητα ανανέωσης.

Ειδικότερα ζητούνται:
* 1 Πληροφορικός ή Μηχανικός Η/Υ
* 1 Ιστορικός
* 1 Φιλόλογος - Γλωσσολόγος
* 1 Ειδικός Επιστήμονας Μουσικής και Τέχνης

Αιτήσεις υποβάλλονται έως 21 Ιουλίου, ενώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και τα σχετικά έντυπα μπορείτε να τα βρείτε στο δικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου. Για να μεταφερθείτε εκεί, πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved