ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις στα ΠΛΗΝΕΤ για μόνιμους καθηγητές πληροφορικής (22/7/06)
 


Αθήνα 22.7.2006, 12:44
Θέσεις ενός υπευθύνου και δύο τεχνικών υπευθύνων σε κάθε ένα από τα Κέντρα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗΝΕΤ) πολλών Διευθύνσεων και Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκηρύσσει το υπουργείο Παιδείας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ19 και ΠΕ20, με οργανική θέση στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με συνολική εκπαιδευτική υπηρεσία τουλάχιστον πέντε έτη και να έχουν ασκήσει για δύο τουλάχιστον έτη πλήρη διδακτικά καθήκοντα σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2006 να υποβάλλουν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αίτηση συνοδευόμενη από:
α. Βιογραφικό σημείωμα
β. Τα αναγκαία δικαιολογητικά
γ. Δήλωση που θα περιλαμβάνει κατά σειρά προτίμησης τη θέση στην οποία επιθυμούν να τοποθετηθούν, δηλαδή αυτή του Υπευθύνου του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ή του Τεχνικού Υπευθύνου αυτού.
δ. Δήλωση (μόνο για τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες εκτός από το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Διεύθυνσης λειτουργούν ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. και σε Γραφεία τους) που θα περιλαμβάνει κατά σειρά προτίμησης τα ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. στα οποία επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος να τοποθετηθεί.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 273 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved