ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνων Σύμβουλος στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (28/7/06)


Αθήνα 28.7.2006, 15:46
Την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ανώνυμης Εταιρείας «Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών Α.Ε.», προκηρύσσουν οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πενταετής. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ) του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών Α.Ε. και η ιδιότητα του αυτή είναι ασυμβίβαστη με τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., ενώ παύεται αζημίως.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α) Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, Οικονομικής Σχολής ή Πολυτεχνείου και να έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στον Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα σε θέματα πωλήσεων, σύγχρονης τεχνολογίας και της εφαρμογής της στο εμπόριο.
β. Ο υποψήφιος πρέπει να γνωρίζει άριστα την Ελληνική και να έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
γ) Ο υποψήφιος πρέπει να έχει επαρκή γνώση χειρισμού Η/Υ σε περιβάλλον Windows.
δ) Ο Δ/νων Σύμβουλος που θα επιλεγεί, θα είναι μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε. «Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών».

Για τους υποψήφιους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (ΦΕΚ. 19/Α/99), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, ή αποστέλλουν ταχυδρομικώς, αίτηση συνοδευόμενη από εσώκλειστο φάκελλο που θα περιέχει λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραμματεία Εμπορίου, στο Πρωτόκολλο της Δ/νσης Τροφίμων και Ποτών (Πλατεία Κάνιγγος). Όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα θεωρηθούν αυστηρώς εμπιστευτικά. Η προθεσμία υποβολής λήγει δεκαπέντε (15) ημέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης στο ΦΕΚ (κατάθεση στο Υπουργείο ή σφραγίδα Ταχυδρομείου). Όλες οι αιτήσεις θα διαβιβασθούν με έγγραφο στη Γραμματεία της Επιτροπής.

Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:
i. Χάτσιο Μιχαήλ ως Πρόεδρο
ii. Παρτσινέβελο Απόστολο ως μέλος
iii. Σίμο Ιωάννη ως μέλος προκειμένου να συντάξει τον σχετικό πίνακα αξιολόγησης για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών Α.Ε. Χρέη Γραμματέα εκτελεί η Σαμπάνη Καλλιόπη υπάλληλος της Γ.Γ. Εμπορίου.

Η Επιτροπή προβαίνει στην τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από τρεις (3) υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να επιλέξουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Επιτροπή, που θα ολοκληρώσει το έργο της εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα εργάζεται εκτός κανονικού ωραρίου εργασίας και η συμμετοχή των μελών και της γραμματέως θα βεβαιώνεται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved