ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη εκτελεστικού διευθυντή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Αθήνα 23.12.2014, 17:54

Προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του εκτελεστικού διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) στο Λονδίνο (Έκτακτος υπάλληλος — Βαθμός AD 15) εξέδωσε ο Οργανισμός. Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2015. Μετά τις 12.00 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), ο οποίος συστάθηκε δυνάμει του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 726/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, είναι αρμόδιος για το συντονισμό της αδειοδότησης, της εποπτείας και της φαρμακοεπαγρύπνησης των φαρμακευτικών προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), μέσω των εργασιών των επιστημονικών επιτροπών του και ενός ευρέος δικτύου εμπειρογνωμόνων που θέτουν στη διάθεσή του τα κράτη μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΕΜΑ μπορείτε να αντλήσετε στον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.EMA.europa.eu.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved