ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ογδόντα θέσεις Διοικητικών Υπαλλήλων στην ΕΕ

Αθήνα 16.4.2015, 21:53

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα 80 επιτυχόντων υποψηφίων από τον οποίο τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, κυρίως το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, θα προσλάβουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «διοικητικούς υπαλλήλους» (ομάδα καθηκόντων AD).

Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού, καθώς και οι γενικές διατάξεις που ισχύουν για τους γενικούς διαγωνισμούς, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 70 A της 27ης Φεβρουαρίου 2015 (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=OJ:C:2015:070A:TOC) και αποτελούν το νομικά δεσμευτικό πλαίσιο για την παρούσα διαδικασία επιλογής.

Ο βαθμός AD 5 είναι ο εισαγωγικός βαθμός με τον οποίο ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ως υπάλληλοι στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα οι περισσότεροι πτυχιούχοι και νέοι επαγγελματίες. Κατά κανόνα, οι διοικητικοί υπάλληλοι έχουν ως καθήκον την υποστήριξη των διοικητικών στελεχών ή των ιεραρχικά ανωτέρων τους κατά την εκπλήρωση της αποστολής του οργάνου στο οποίο ανήκουν.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κάνει μία από τις παρακάτω δύο κατηγορίες σπουδών:
- Πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές τουλάχιστον 3 ετών σχετικές με τη φύση των καθηκόντων και πιστοποιούμενες με δίπλωμα/πτυχίο (πρέπει να έχει χορηγηθεί το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015).
- Επαγγελματική κατάρτιση - επαγγελματικά προσόντα επιπέδου αντίστοιχου με τις προαναφερθείσες σπουδές, σχετικά με τη φύση των καθηκόντων και πιστοποιούμενα με δίπλωμα (πρέπει να έχει χορηγηθεί το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015).

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζουν μία γλώσσα της ΕΕ και μία δεύτερη εκ των: αγγλική, η γαλλική ή η γερμανική.

Για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, θα πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu έως τις 28 Απριλίου 2015 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved