ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμός ΕΕ για 30 «κοινοβουλευτικούς επιμελητές»

Αθήνα 27.4.2015, 00:24

Γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων 30 επιτυχόντων υποψηφίων, από τον οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «κοινοβουλευτικούς επιμελητές» (ομάδα καθηκόντων AST-SC), διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) . Οι υποψήφιοι μπορεί επίσης να προσληφθούν για παρόμοια καθήκοντα από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν περατώσει σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες από τίτλο σπουδών, ή να έχουν περατώσει σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες από τίτλο σπουδών ο οποίος παρέχει πρόσβαση στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατόπιν να έχουν αποκτήσει τριετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία, ή να έχουν αποκτήσει επαγγελματική κατάρτιση (ισοδύναμη με μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση) και κατόπιν να έχουν αποκτήσει τριετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα, ή να έχουν αποκτήσει επαγγελματική πείρα τουλάχιστον οκτώ ετών.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζουν μία δεύτερη ξένη γλώσσα εκ των αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής και μία τρίτη.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν από τις 27 Μαΐου 2015 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών

* Κατεβάστε την πρόσκληση.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved