ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Διευθυντή στην Eurostat (15/11/2016)

Αθήνα 15.11.2016, 17:53

Την κενή θέση του γενικού διευθυντή στο Λουξεμβούργο προκηρύσσει για πλήρωση η Eurostat. 

Η Eurostat είναι Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παρέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπηρεσία στατιστικών πληροφοριών υψηλού επιπέδου και εξυπηρετεί τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, τα κράτη μέλη, τις χρηματοπιστωτικές αγορές, την επιχειρηματική κοινότητα, τα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό.

Ο/Η υποψήφιος/-α που θα επιλεγεί θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα προσόντα:
- Άριστες αναλυτικές δεξιότητες, την ικανότητα να εντοπίζει βασικά ζητήματα, να αναπτύσσει και να παράγει στρατηγικούς στόχους, και να τους μετατρέπει σε συγκεκριμένες προτάσεις για δράση.
- Εξαιρετική ικανότητα διοίκησης, ηγετικές ικανότητες και το χάρισμα να διευθύνει και να κινητοποιεί μια δυναμική Γενική Διεύθυνση επανδρωμένη με εξαιρετικά ικανούς επαγγελματίες.
- Αποδεδειγμένη πείρα στον αποτελεσματικό προγραμματισμό και στη διαχείριση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων σε ανώτερο διοικητικό επίπεδο.
- Υψηλού επιπέδου διαπραγματευτικές ικανότητες και εμπειρία για να εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανώτερο επίπεδο.
- Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων καθώς και αποδεδειγμένη ικανότητα να αναπτύσσει και να διατηρεί άριστες σχέσεις με άλλες υπηρεσίες, θεσμικά όργανα και ευρωπαϊκούς οργανισμούς.
- Καλή γνώση και πείρα όσον αφορά τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και τις πολιτικές και τα προγράμματα της ΕΕ, κατά προτίμηση σε τομέα σχετικό με την αποστολή της Eurostat.

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. © Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved