ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη Διευθυντή Τεχνολογιών των Πληροφοριών στο Δικαστήριο της ΕΕ (15/11/2016)

Αθήνα 15.11.2016, 17:59

Τη θέση του διευθυντή τεχνολογιών των πληροφοριών (βαθμός AD 14 ή AD 15) στη Γενική Διεύθυνση Υποδομών θα καλύψει προσεχώς το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπό την εποπτεία του γενικού διευθυντή υποδομών, ο ασκών τα καθήκοντα της προς πλήρωση θέσεως προΐσταται της Διευθύνσεως Τεχνολογιών των Πληροφοριών (ΔΤΠ), τις δραστηριότητες της οποίας διευθύνει και συντονίζει.

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:
- Ικανότητα διευθύνσεως και παροχής κινήτρων σε μια πολυπρόσωπη ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, ειδικών στους τομείς της πληροφορικής· άριστες ικανότητες στον τομέα της διαχειρίσεως και της δυνατότητας διευθύνσεως μιας διοικητικής μονάδας που λειτουργεί σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον· ικανότητα κατανοήσεως των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι οργανισμοί όσον αφορά τη σύλληψη, την ανάπτυξη και την εξέλιξη εσωτερικών πληροφοριακών συστημάτων που να ικανοποιούν τις υπάρχουσες επαγγελματικές απαιτήσεις.
- Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων, με σκοπό τη δημιουργία και τη διατήρηση άριστων σχέσεων με τα γραφεία των δικαστών, τις γραμματείες των δικαιοδοτικών οργάνων και τις υπηρεσίες του Δικαστηρίου, καθώς και με τα άλλα θεσμικά όργανα της Ένωσης.
- Πιστοποιημένη πρακτική πείρα στον τομέα του σχεδιασμού και της διαχειρίσεως σχεδίων.
- Ικανότητα διαμορφώσεως μιας στρατηγικής για την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων και για την παροχή υπηρεσιών εντός του Δικαστηρίου, λαμβανομένων υπόψη των υφισταμένων αναγκών, πόρων και περιορισμών.
- Ικανότητα παροχής συμβουλών στα γραφεία των δικαστών, στις γραμματείες των δικαιοδοτικών οργάνων και στις λοιπές υπηρεσίες του θεσμικού οργάνου στον τομέα της πληροφορικής.
- Άριστη ικανότητα αναλύσεως, ικανότητα εντοπισμού των σημαντικών σημείων, καθορισμού και οργανώσεως στρατηγικών στόχων, καθώς και υλοποιήσεώς τους με τη σύνταξη προτάσεων συγκεκριμένων δράσεων.
- Καλή γνώση των δημοσιονομικών κανόνων που έχουν εφαρμογή στα θεσμικά όργανα της Ένωσης ή καλή γνώση στον τομέα της διαχειρίσεως προϋπολογισμού και σημαντικών συμβάσεων.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. © Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved