ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
«Αγροτικό» για 650 σε υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας
 

Αθήνα 27.12.2004

Συνολικά 650 γεωτεχνικούς θα προσλάβει για έναν χρόνο το υπουργείο Γεωργίας, για λόγους πρακτικής άσκησης. 
 

Ειδικότερα, σε υπηρεσίες του και σε αντίστοιχες των εποπτευομένων από αυτό Νομικών Προσώπων, Περιφερειακών Διοικήσεων και Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, θα προσλάβει: 225 Γεωπόνους, 40 Κτηνιάτρους, 22 Ιχθυολόγους, 20 Γεωλόγους, 50 Δασολόγους, 148 Τεχνολόγους Γεωπονίας, 37 Τεχνολόγους Τροφίμων και Διατροφής, 12 Τεχνολόγους Δημόσιας Υγιεινής, 34 Τεχνολόγους Ιχθυοκoμείας - Αλιείας και 62 Τεχνολόγους Δασοπονίας.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το πτυχίο τους το έτος 2002 και εντεύθεν. Ωστόσο, δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση έχουν και όσοι απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ μετά τα έτη 1997 και 2000 αντίστοιχα, υπό την προϋπόθεση ότι ολοκλήρωσαν τη στρατιωτική τους θητεία μετά τη λήψη του πτυχίου τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι 17 Ιανουαρίου 2005 να καταθέσουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη, έντυπη αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου - Αχαρνών 2, Τ. Κ. 101 76 ΑΘΗΝΑ).

* Στο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης – απόφασης, που περιλαμβάνει και πίνακα με την κατανομή των θέσεων ανά υπηρεσία.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
GEO2.doc

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved