ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
5 θέσεις έργου στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (1/11/06)

Αθήνα 1.11.2006, 23:14 
Η Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», στα πλαίσια υποστήριξης των ερευνητικών προγραμμάτων, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη πέντε θέσεων ως εξής:

1. Τρείς θέσεις απόφοιτων ΤΕΙ/ Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εμπειρία στην διαχείριση προγραμμάτων, γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ(Word, Excel).

2. Μία θέση απόφοιτου ΑΕΙ, πτυχίο Νομικής ή Οικονομικού τμήματος Νομικής με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ. (Word, Excel). Δεύτερη ξένη γλώσσα θα ληφθεί υπ'όψη.

3. Μία θέση για το τμήμα Ταμείο - Τιμολόγηση με γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ.

Αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά, θα πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες με την κ. Ευθυμιοπούλου στο τηλέφωνο 210-6503036.

Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' και Νεαπόλεως 153 10 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η αναλυτική πρόσκληση και η αίτηση βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», στην διεύθυνση www.demokritos.gr, καθώς και στους πίνακες ανακοινώσεων.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved