ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
3 υπεύθυνοι εκπαίδευσης σε Λακωνία, Φωκίδα, Σύρο (1/11/06)


Αθήνα 1.1.2006, 23:32
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) επαναπροκηρύσσει τρεις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης για τις περιοχές Λακωνίας, Φωκίδας, Κυκλάδων (Σύρος), για το έργο «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης σε εργαζόμενους μετανάστες III».

Αντικείμενο απασχόλησης των Υπευθύνων Εκπαίδευσης είναι:
· Συντονισμός και οργάνωση της έναρξης λειτουργίας των τμημάτων μάθησης
· Συντονισμός και παρακολούθηση της λειτουργίας των τμημάτων
· Διεκπεραίωση διοικητικών θεμάτων
· Οργάνωση και συμμετοχή στις διαδικασίες ενημέρωσης και πληροφόρησης φορέων και πολιτών σε τοπικό επίπεδο και διάθεση επικοινωνιακού υλικού τοπικά
· Συνεργασία με τοπικούς φορείς, υπηρεσίες, συλλόγους μεταναστών
· Εξασφάλιση καταλλήλων χώρων εκπαίδευσης στο νομό
· Υποστήριξη του έργου των εκπαιδευτών

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:
-
 Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης
- Εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
- Καλή χρήση Η/Υ (σχετικό πιστοποιητικό)
- Καλή γνώση ξένης γλώσσας (σχετικό πιστοποιητικό)

Σε περίπτωση πτυχίων που αποκτήθηκαν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση και ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΔΟΑΤΑΠ.

Οι υποψήφιοι/ες επιλέγονται και κατατάσσονται από αρμόδια επιτροπή του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. σύμφωνα με τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα, ύστερα από σχετική συνέντευξη.

Ως κριτήρια επιλογής και κατάταξης ορίζονται:
Α. Τυπικά προσόντα, σε ποσοστό: 30%
Β. Εκπαιδευτική – Επαγγελματική εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και σε καινοτομικά προγράμματα εκπαίδευσης, σε ποσοστό: 20%
Γ. Δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ανακοινώσεις, άρθρα σχετικά με το αντικείμενο της προκήρυξης, σε ποσοστό 10%
Δ. Παρουσία στη συνέντευξη, σε ποσοστό: 40%

Η απασχόληση κάθε Υπεύθυνου Εκπαίδευσης θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι 30/06/2008 (Mερική απασχόληση πρωινές ή απογευματινές ώρες. Μετακινήσεις εντός του νομού).

Οι αμοιβές των Υπευθύνων Εκπαίδευσης είναι 600 € μεικτά για κάθε τμήμα μάθησης. Στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως κρατήσεις.

Οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης μετά την πρόσληψή τους θα παρακολουθήσουν υποχρεωτικά σχετικό σεμινάριο εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπη αίτηση υποψηφιότητας από την ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. www.ideke.edu.gr (προκηρύξεις) και τα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τις πρωτότυπες έντυπες αιτήσεις ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με επισυναπτόμενα και επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων και βεβαιώσεων τους στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα, Τ.Κ. 111 43, τηλ. 2102114267).

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται αιτήσεις που αποστέλλονται με Fax ή e-mail καθώς και αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά ή αιτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την προβλεπόμενη έντυπη αίτηση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 10/11/2006, καθημερινά από 10.00 έως 14.00. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή έστω και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

Τα αποτελέσματα των επιλογών δημοσιοποιούνται με καταχώρισή τους στην ηλεκτρονική σελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε (www.ideke.edu.gr) και παράλληλα γίνεται ανάρτησή τους σε πίνακα, στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για διάστημα τριών (3) ημερών από την έκδοσή τους.

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. μέσα στην ανατρεπτική προθεσμία των τριών (3) ημερών, αρχομένης από την επόμενη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων επιλογής στην ιστοσελίδα καθώς και στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Εάν η τελευταία μέρα της ανωτέρω τριήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των δημοσίων υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ουδεμία ένσταση γίνεται δεκτή.

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ.: 210-2584804, ώρες 10.00-14.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved