ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Παρατείνεται η ισχύς καταλόγων επιτυχόντων σε διαγωνισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (21/2/2017)

Αθήνα 21.2.2017, 19:02

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 η ισχύς των καταλόγων επιτυχόντων που καταρτίσθηκαν μετά τους ακόλουθους γενικούς διαγωνισμούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΕ θα μπορεί να αντλεί προσωπικό από τους πίνακες μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Οι διαγωνισμοί είναι η εξής:

1. Διαγωνισμός με κωδικό CONS/AD/430 (δύο τύποι καθηκόντων), ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης ανωτέρων διοικητικών υπαλλήλων στον τομέα της ευρωπαϊκής πολιτικής ασφαλείας και άμυνας (ΕΠΑΑ). Ο διαγωνισμός αφορά δύο τύπους καθηκόντων στον βαθμό AD 9 (τύπος καθηκόντων 1: κύριοι στρατηγικοί σχεδιαστές για επιχειρήσεις και αποστολές διαχείρισης κρίσεων, τύπος καθηκόντων 2: κύριοι σχεδιαστές ανάπτυξης δυνατοτήτων στρατιωτικών/μη στρατιωτικών/διαστημικών) και η προκήρυξή του δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 178 Α της 15ης Ιουλίου 2008.

2. Διαγωνισμός με κωδικό CONS-COMM/AD/433, ο οποίος διοργανώθηκε για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης προϊσταμένων τμήματος στον βαθμό AD 12 στον τομέα της μετάφρασης, με κύρια γλώσσα τα ιρλανδικά, και του οποίου η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 99 Α της 30ής Απριλίου 2009.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved