ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
1 ΠΕ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1/12/2006)


Αθήνα 1.12.2006, 09:57
Στα πλαίσια του έργου «Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ -Κατηγ. Πράξης 2.2.3α, ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πρόκειται να αναθέσει σε ένα φυσικό πρόσωπο, με σύμβαση έργου την Διοικητική Υποστήριξη του έργου καθώς επίσης και την Υποστήριξη των δράσεων δημοσιότητας.

Απαραίτητα προσόντα είναι:
- Πτυχίο ΑΕΙ κατά προτίμηση Οικονομικής κατεύθυνσης
- Πολύ καλή γνώση μίας ξένης γλώσσας
- Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (word, excel, internet, email)
Εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων σε προγράμματα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ θα συνεκτιμηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων, όπως βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, συστατικές επιστολές και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένης άποψης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.

Τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να κατατεθούν σε φάκελο στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ ΟΠΑ (υπόψη κου Μαγγιώρου, με αναφορά στον Κωδικό Θέσης 1038-2006), Κεφαλληνίας 46, Αθήνα 11251, τηλ. 8665350, το αργότερο μέχρι και την 8η Δεκεμβρίου 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved