ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4 απόφοιτοι ΙΕΚ και ΤΕΙ στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (3/12/06)


Αθήνα 3.12.2006, 16:22
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, με συγχρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου (25%) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ 75%), υλοποιεί την Πράξη «Ταχύρυθμα ε-πιμορφωτικά προγράμματα των εκπαιδευτικών υποχρεωτικής εκπαίδευσης στα ΔΕΠΠΣ-ΑΠΣ και τα νέα διδακτικά πακέτα» (MIS 109933). Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες υλοποίησης της Πράξης, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) ενδιαφέρεται για τη σύναψη τεσσάρων συμβάσεων ανάθεσης έργου για την τεχνική υποστήριξη, παρακολούθηση, καταγραφή και αποτύπωση της εξέλιξης του φυσικού αντικειμένου, καθώς και την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων.

Για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προκηρύσσει:
Α. Μια θέση αποφοίτου Ι.Ε.Κ. (Πληροφορικής) με απαραίτητα προσόντα:
1. Γνώση χειρισμού και υποστήριξης Η/Υ.
2. Γνώση διαχείρισης και υποστήριξης Τοπικού Δικτύου

Β. Μια θέση πτυχιούχου σχολής Πληροφορικής ΤΕΙ με απαραίτητα προσόντα:
1. Γνώση διαχείρισης και υποστήριξης Τοπικού Δικτύου
2. Γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows XP και Unix-Linux

Γ. Δύο θέσεις πτυχιούχων σχολών Οικονομίας και Διοίκησης ΤΕΙ με απαραίτητα προσόντα:
1. Εμπειρία και γνώση στην ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων.
2. Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων office automation (επεξερ-γασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, διαχείριση βάσεων δεδομένων, διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Για τις παραπάνω 4 θέσεις θα συνεκτιμηθεί η γνώση ξένης γλώσσας.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα συνάψουν σύμβαση ανάθεσης έργου με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μέχρι τις 31.08.2008, ημερομηνία λήξης της Πράξης. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο διατηρεί το δικαίωμα σύναψης σύμβασης για δοκιμαστική περίοδο δύο μηνών. Η αμοιβή δεν θα υπερβαίνει το ποσό που προβλέπεται στο εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο της ενταγμένης Πράξης (ΜΙS 109933).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση από 23 Νοεμβρίου 2006 έως 13 Δεκεμβρίου 2006 στο Πρωτόκολλο του Π.Ι. στη διεύθυνση:
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Μεσογείων 396, (3ος όροφος, Γραμματεία)
153 41 Αγία Παρασκευή
(με την ένδειξη: Για την πράξη: «Ταχύρυθμα επιμορφωτικά προγράμματα των εκπαιδευτικών υπο-χρεωτικής εκπαίδευσης στα ΔΕΠΠΣ-ΑΠΣ και τα νέα διδακτικά πακέτα».

Η αίτηση (διατίθεται στην ιστοσελίδα του Π.Ι.) των ενδιαφερομένων θα συνοδεύε-ται από βιογραφικό σημείωμα, βεβαιώσεις προηγούμενης εμπειρίας και προϋπηρεσί-ας και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την άποψή τους θα βοηθήσει την επιτροπή επι-λογής να διαμορφώσει σωστή άποψη για την καταλληλότητά τους.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη και σε εξέταση γνώσεων χειρισμού Η/Υ σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί.

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 6080541 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση re-educ@pi-schools.gr (κ. Αδάμ Κ. Αγγελή, Αναπλη-ρωτή Υπεύθυνο της Πράξης).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved