ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέση Διευθυντή προκηρύσσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή | 10.10.2017

Αθήνα 10.10.2017, 07:13

Την θέση του διευθυντή/διευθύντριας της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΓΔ DEVCO) στις Βρυξέλλες προκηρύσσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΓΔ DEVCO) είναι υπεύθυνη για τη χάραξη της αναπτυξιακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την υλοποίηση των ενωσιακών μέσων εξωτερικής βοήθειας.

Η ΓΔ DEVCO προωθεί τη συνοχή μεταξύ της αναπτυξιακής πολιτικής της ΕΕ και άλλων εσωτερικών και εξωτερικών πολιτικών. Διεξάγει διάλογο σχετικά με τη συνεργασία και την ανάπτυξη με διμερείς χορηγούς εκτός ΕΕ, με αναδυόμενες οικονομίες και με διεθνείς οργανισμούς.

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 6 Νοεμβρίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού ορίου, δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved