ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
33 ωρομίσθιοι γιατροί για την εκπαίδευση γονέων (10/1/07


Αθήνα 10.1.2007, 13:22
Στην πρόσληψη 33 γιατρών με σύμβαση έργου που θα διαρκέσει μέχρι 30 Ιουνίου 2007 προχωρεί το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ).

Οι γιατροί θα προσληφθούν σε διάφορες πόλεις για να διδάξουν μαθήματα στο πλαίσιο του έργου «Συμβουλευτική Γονέων ΙΙΙ», που υλοποιεί το Κέντρο.

Ειδικότερα, ζητούνται γιατροί των ειδικοτήτων: Παιδίατροι, Μικροβιολόγοι, Παθολόγοι, Λοιμωξιολόγοι, στις ακόλουθες περιοχές: Βοιωτία 1, Γρεβενά 1, Δράμα 1, Εύβοια 1, Ηλεία 1, Ημαθία 1, Κέρκυρα 1, Κεφαλληνία 1, Κοζάνη 1, Κυκλάδες 1, Λακωνία 1, Λασίθι 1, Πέλλα 1, Πιερία 1, Σέρρες 1, Φθιώτιδας 1, Χίος 1, Άρτα 1, Δωδεκάνησα 1, Ευρυτανία 1, Θεσπρωτία 1, Ιωάννινα 1, Καβάλα 1, Κορινθία 1, Λέσβος 1, Λευκάδα 1, Μεσσηνία 1, Πρέβεζα 1, Φωκίδα 1, Χανιά 1, Aρκαδία 1, Κιλκίς 1, Καστοριά 1.

Μέσω των Σχολών Γονέων θα λειτουργήσουν 150 τμήματα συμβουλευτικής υποστήριξης και αγωγής υγείας γονέων μουσουλμάνων, τσιγγάνων, παλιννοστούντων και μεταναστών συνολικής διάρκειας 50 ωρών (25 ώρες συμβουλευτική υποστήριξη και 25 ώρες αγωγή υγείας), με συμμετοχή σε κάθε τμήμα 10-15 ατόμων.

Αντικείμενο της απασχόλησης είναι:
- Παροχή εκπαίδευσης σε θέματα αγωγής υγείας, καθαριότητας, διατροφικών συνηθειών, παιδικών ασθενειών, εξαρτησιογόνων ουσιών, σεξουαλικής αγωγής σε γονείς τσιγγάνους, μουσουλμάνους, παλιννοστούντες, μετανάστες στις περιοχές που θα λειτουργήσουν τμήματα
- Λειτουργία υπό το πρίσμα των αρχών και των μεθόδων της εκπαίδευσης ενηλίκων
- Συμμετοχή στις συντονιστικές συναντήσεις του Υπευθύνου Σχολής Γονέων του νομού
- Συμβολή στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού υλικού (προτάσεις, παρατηρήσεις προς την Ομάδα σύμφωνα με την εμπειρία τους από τις ομάδες γονέων)
- Συμμετοχή στο σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών
- Συμμετοχή στην εξωτερική αξιολόγηση του έργου
- Τήρηση εντύπων επικοινωνίας, παρακολούθησης και λειτουργίας υποέργου.

Οι εκπαιδευτές μετά την επιλογή τους θα παρακολουθήσουν υποχρεωτικά σχετικό σεμινάριο διάρκειας τριάντα ωρών.

Τα κριτήρια επιλογής και κατάταξης είναι τα εξής:

1.

Σπουδές :

36%

 

 

 

1α. Στο τυπικό σύστημα εκπαίδευσης

 

30 %

 

 

      Πτυχίο ΑΕΙ

 

 

18 %

 

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση (Master ή   ισότιμο Ελληνικού ΑΕΙ) σε αντίστοιχο αντικείμενο

 

 

6 %

 

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση (Master ή   ισότιμο Ελληνικού ΑΕΙ) σε άλλο αντικείμενο

 

 

3 %

 

Διδακτορικό σε αντίστοιχο αντικείμενο

 

 

6 %

 

Διδακτορικό σε άλλο αντικείμενο

 

 

4 %

 

1β. Δια Βίου Εκπαίδευσης, Επιμόρφωσης - Κατάρτισης

 

2%

 

 

1γ. Γνώση Η/Υ (Με Πιστοποίηση)

 

2%

 

 

1δ. Ξένες Γλώσσες (Με Πιστοποίηση)

 

2%

 

 

 

 

 

 

2.

Συγγραφικό Έργο, Δημοσιεύσεις, Εισηγήσεις σε Συνέδρια, Σεμινάρια

10%

 

 

 

 

 

 

 

3.

Συμμετοχή σε Συνέδρια, Σεμινάρια

4%

 

 

 

 

 

 

 

4.

Εμπειρία

30%

 

 

 

4α. Διδακτική σε Δομές της Τυπικής Εκπαίδευσης

 

12%

 

 

4β. . Διδακτική σε Δομές της Διά Βίου Μάθησης (μέσα από ανοιχτές διαδικασίες επιλογής )

 

12%

 

 

4γ. Άλλη εργασία

 

6%

 

 

 

 

 

 

5.

Συνέντευξη

20%

 

 

 

Επικοινωνιακή ικανότητα, Κίνητρο συμμετοχής στα προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Συνεργατικότητα, Διαθεσιμότητα

 

 

 

6.

Σύνολο

100%

 

 

Σε υποψήφιους εκπαιδευτές πολύτεκνους γονείς ή σε ένα από τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, προστίθεται το 10% επί του συνόλου της βαθμολογίας που θα συγκεντρώσουν.

Αμοιβές
Η ωριαία αντιμισθία διαμορφώνεται ως εξής:
- Καθηγητές Πανεπιστημίου με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 28 € μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών: 30 € μεικτά
- Αναπληρωτές Καθηγητές Πανεπιστημίου – Καθηγητές ΤΕΙ με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 26 μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών: 27 € μεικτά .
- Επίκουροι Καθηγητές Πανεπιστημίου – Αναπληρωτές Καθηγητές ΤΕΙ με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 24 € μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών: 25 € μεικτά.
- Λέκτορες Πανεπιστημίου με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 22 € μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών: 23 € μεικτά.
- Πτυχιούχοι με διδακτορικό, τίτλο σπουδών σχετικό με το αντικείμενο με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 20 € μεικτά. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών 21 € μεικτά.
- Πτυχιούχοι με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχετικό με το αντικείμενο, με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 18 € μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών 19 € μεικτά.
- Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχετικών ειδικοτήτων με το αντικείμενο με εμπειρία μέχρι και 10 έτη: 16 € μεικτά, με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών 17 € μεικτά.
Στις παραπάνω αμοιβές συμπεριλαμβάνονται και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση υποψηφιότητας και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΚΕ www.ideke.edu.gr ή τα γραφεία του, Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, 11143 Αθήνα.
Με την αίτηση υποψηφιότητας συνυποβάλλεται βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένα αντίγραφα των αντίστοιχων τίτλων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών. Δήλωση προσόντων στο βιογραφικό σημείωμα χωρίς να συνοδεύεται από σχετικό δικαιολογητικό δεν λαμβάνεται υπόψη. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας μόνο για το νομό διαμονής του.
Οι πρωτότυπες αιτήσεις υποψηφίων υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143) με καταληκτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών έως την 12/1/07, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00. Δεν γίνονται αποδεκτές αιτήσεις με FAX ή e-mail.
Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή ούτε και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).
Πληροφορίες από 10.00 έως 14.00, καθημερινά στο τηλέφωνο 210 2530023 & 210 2530353.
Τα αποτελέσματα των επιλογών θα δημοσιοποιηθούν με καταχώρησή τους στην ηλεκτρονική σελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (www.ideke.edu.gr) και παράλληλα θα αναρτηθεί σχετικός πίνακας στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για διάστημα 3 ημερών από την έκδοσή τους.
Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. μέσα στην ανατρεπτική προθεσμία των τριών (3) ημερών, αρχομένης από την επόμενη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων επιλογής στην ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. και στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Εάν η τελευταία μέρα της ανωτέρω τριήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των δημοσίων υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ουδεμία ένσταση γίνεται δεκτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved