ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
ΕΕ: Παράταση κατόπιν εορτής για τους Νομικούς

Proslipsis.gr | Αθήνα 31.1.2018, 23:40

Παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για γλωσσομαθείς νομικούς στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα δίνει η EPSO (το ΑΣΕΠ της ΕΕ), αλλά παραδόξως την ανακοινώνει κατόπιν εορτής.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σε δύο διαδικασίες επιλογής της EPSO για την πρόσληψη Γλωσσομαθών Νομικών Λετονικής και Μαλτέζικης γλώσσας στην ΕΕ, με κωδικούς EPSO/AD/354/17 και EPSO/AD/355/17, αντίστοιχα, καλούνταν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Κεντρικής Ευρώπης. Με νεότερη, όμως, ανακοίνωσή της, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων σήμερα 31 Ιανουαρίου 2018, η EPSO θέτει ως καταληκτική προθεσμία την 30η Ιανουαρίου 2018!

Οι δύο προκηρύξεις, τις οποίες παρουσίασε η Proslipsis, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 418 A της 7ης Δεκεμβρίου 2017.

Για τυχόν εξηγήσεις απευθυνθείτε στην EPSO.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved