ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Υπαλλήλους προστασίας προσλαμβάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Proslipsis.gr | Αθήνα 25.4.2017, 11:03

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανακοινώνει διαδικασία πλήρωσης έντεκα έκτακτων θέσεων υπαλλήλου εγγύς
προστασίας (1) (AST 3) για τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας και Προστασίας, Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας, Συνδρομής και Προστασίας.

Οι εν λόγω συμβάσεις θα είναι αορίστου χρόνου. Η πρόσληψη θα γίνει στον βαθμό AST 3, πρώτο κλιμάκιο, και οι βασικές αποδοχές ανέρχονται σε 3.677,17 ευρώ μηνιαίως. 

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
- επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενο με δίπλωμα που έχει εκδοθεί από αστυνομική σχολή, στρατιωτική ακαδημία ή κρατικό ίδρυμα κατάρτισης της ιδίας φύσεως,
ή
- επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο παρέχει πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ακολουθούμενο από επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 3 ετών στον τομέα της εγγύς προστασίας (1),
ή
- ισοδύναμη κατάρτιση πιστοποιούμενη με δίπλωμα ή πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί από αστυνομική σχολή, στρατιωτική ακαδημία ή κρατικό ίδρυμα κατάρτισης της ιδίας φύσεως.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν έγκυρη άδεια οδήγησης κατηγορίας Β, επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τριών ετών στην εγγύς προστασία (πρώτος κύκλος γύρω από την προσωπικότητα) αποκτηθείσα σε δημόσια υπηρεσία ασφάλειας κατά τα έξι έτη που προηγούνται της καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή των αιτήσεων, ενώ πρέπει να έχουν και καλή γνώση της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας.

Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής αποστέλλονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι τις 25 Μαΐου 2018.

H σχετική Πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 144 A.

Διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Την πλήρωση μιας σχετικής με την ασφάλεια κενής θέσης Διευθυντή - διευθύντριας (Βαθμός AD14) προκηρύσσει η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων και Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει στις 7 Μαΐου 2018, 12.00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. 

H σχετική Πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 120 A/3.-------------------------------------
Αναγνώστη... 

... εδώ και 14 χρόνια η Proslipsis.gr σου προσφέρει πολύτιμο, πρωτογενές υλικό εντελώς δωρεάν. Τα τελευταία, όμως, χρόνια τα έσοδα από τη διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει δραματικά, κυρίως λόγω της κυριαρχίας μεγάλων πολυεθνικών οργανισμών, των οποίων η επιθετική και ασύδοτη συμπεριφορά δημιουργεί ολιγοπωλιακές καταστάσεις, εγείροντας μάλιστα θέματα ανεξαρτησίας του Τύπου και λειτουργίας της ίδιας της Δημοκρατίας. Ήδη πολλές εφημερίδες για να επιβιώσουν προχωρούν στη δημιουργία διαδικτυακού paywall, γίνονται δηλαδή συνδρομητικές.
Η Proslipsis.gr, συνεπής στον προσανατολισμό της για έναν καλύτερο και πιο δημοκρατικό κόσμο και με συναίσθηση της ιδιαιτερότητας του τομέα που υπηρετεί, επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες. Στην προσπάθειά της για επιβίωση και ανάπτυξη, ακόμη κι ένα ευρώ μετράει.
Σου ζητάμε να γίνεις αρωγός αυτής της προσπάθειας, να κρατήσεις το ποιοτικό διαδίκτυο «ανοικτό»…

Δες πώς εδώ.

Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved