ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
40 προϊσταμένους διοίκησης ΔΕ προσλαμβάνει η ΕΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.11.2018, 21:34

Γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για 40 προσλήψεις προϊσταμένων διοίκησης, αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), προκηρύσσει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), το... ΑΣΕΠ της ΕΕ.

Ο προϊστάμενος διοίκησης επικουρεί τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην εκπλήρωση της αποστολής του όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση της αντιπροσωπείας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς. Μεταξύ άλλων, συντονίζει τις εργασίες του τμήματος διοίκησης και είναι υπεύθυνος για διάφορους τομείς.

Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να διαθέτουν μία από τις ακόλουθες δύο ομάδες προσόντων:
- Σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διάρκειας τουλάχιστον 2 ετών, πιστοποιούμενες από δίπλωμα (πτυχίο) στους ακόλουθους τομείς: δίκαιο, διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, οικονομικά ή λογιστική, υλικοτεχνική υποστήριξη και διαχείριση κτιρίων ή μηχανική, ακολουθούμενες από τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση.
- Σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες με δίπλωμα το οποίο παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση ακολουθούμενες από επαγγελματική πείρα τουλάχιστον εννέα ετών, σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Για να υποβάλετε αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ατομικό λογαριασμό EPSO. Σημειώστε ότι πρέπει να δημιουργήσετε μόνο έναν ατομικό λογαριασμό για όλες τις αιτήσεις υποψηφιότητάς σας στην EPSO. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν από τις: 27 Νοεμβρίου 2018 στις 12.00 (μεσημέρι), ώρα Κεντρικής Ευρώπης

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τεύχος C 385 A.

* Κατεβάστε το τεύχος.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved