ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Δύο γραμματείς ΔΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (13/2/07)


Αθήνα 13.2.2007, 23:05
Δύο τακτικές θέσεις γραμματέων ΔΕ κατηγορίας προκηρύσσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Η πλήρωσή τους θα γίνει με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ, από πενταμελή επιτροπή του ΕΡΣ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν έναν τουλάχιστον από τους ακόλουθους τίτλους σπουδών:
Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ, οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών ΤΕΕ, ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τ.Ε.Ε. οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδων: α) Διοικητικών Υπηρεσιών Γραμματέων ή β) Οικονομίας ήγ) Βιβλιοθηκονομίας ή Τ.Ε.Λ. των τμημάτων: α) Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ήβ) Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών ή γ) Υπαλλήλων Λογιστηρίου ήδ) Υπαλλήλων Διοίκησης ή ε) Υπαλλήλων Εμπορικών Επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Επίσης θα πρέπει να συγκεκντρώνουν τις εξής προϋποθέσεις;
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1985 (να μην έχουν ηλικία κάτω των 21 ετών).
3. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού ούτε κατά το χρόνο λήξεως προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού.
5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Αιτήσεις
Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση υπεύθυνη δήλωση σε μηχανογραφικό έντυπο του ΕΣΡ, που διατίθεται από το αρμόδιο γραφείο. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αιτήσεως από την ιστοσελίδα του Ε.Σ.Ρ. (www.esr.gr).

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΕΣΡ έως και 5 Μαρτίου 2007, ημέρα Δευτέρα, μόνο ταχυδρομικώς επί αποδείξει, σε ειδικό φάκελο Α4 στην ακόλουθη διεύθυνση: Ε.Σ.Ρ., ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2007, Αμερικής 5, ΑΘΗΝΑ: Τ.Κ. 105 64. Το εμπρόθεσμο της αιτήσεως κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved