ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
80 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.3.2019, 21:09

H Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), το... ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκήρυξε γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την πρόσληψη 80 διοικητικών υπαλλήλων επιστημονικής έρευνας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, κυρίως στο Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΚΚΕρ).

Οι θέσεις αφορούν τους ακόλουθους έξι τομείς: 1. Ποσοτική και ποιοτική εκτίμηση/αξιολόγηση του αντίκτυπου της πολιτικής, 2. Εφαρμογές της επιστήμης των δεδομένων, 3. Ανάπτυξη μοντέλων για την πολιτική, 4. Ανάπτυξη εφαρμογών διαστήματος, τηλεπικοινωνίων και τηλεπισκόπησης, 5. Διαχείριση και επικοινωνία στον τομέα της επιστημονικής γνώσης, και 6. Πυρηνική έρευνα και παροπλισμός.

Οι περισσότερες θέσεις βρίσκονται σε διάφορες εγκαταστάσεις του ΚΚΕρ (Σεβίλλη, Ισπανία· Petten, Κάτω Χώρες· Ίσπρα, Ιταλία· Geel, Βέλγιο και Καρλσρούη, Γερμανία).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα γενικά προσόντα και τα ακόλουθα ειδικά: Να γνωρίουν δύο επίσημες γλώσσες της ΕΕ, από της οποίες η μία αγγλική, ή γαλλική, ή γερμανική, ή ισπανική, ή ιταλική, και να διαθέτουν πανεπιστημιακές σπουδές και εμπειρία ή διδακτορικό τίτλο.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 26 Μαρτίου 2019 στις 12.00 (μεσημέρι) ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Η αναλυτική προκήρυξη δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C68A.

* Κατεβάστε την προκήρυξη. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved