ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διορθώσεις για τις θέσεις στο Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης της ΕΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.5.2019, 09:35

Διορθώσεις ως προς την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για δύο προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων στο Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης της ΕΕ και ειδικότερα για την θέση αντιπροέδρου και διευθυντή με αρμοδιότητα για τις εταιρικές υπηρεσίες του ΕΣΕ και την εποπτεία του Ενιαίου Ταμείου Εξυγίανσης, καθώς και δύο θέσεων μέλους του Ενιαίου Συμβουλίου Εξυγίανσης και διευθυντή Σχεδιασμού και Αποφάσεων Εξυγίανσης, επιφέρει το ΕΣΕ.

Ως νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η 17η Μαΐου 2019. Μετά τις 12.00 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής. Η παλαιότερη προθεσμία έληγε στις 29 Απριλίου 2019.

Οι διορθώσεις δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τεύχος C 147 A/2/2019. Οι δύο προκηρύξεις δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τεύχος C 115 A της 27ης Μαρτίου 2019.

* Κατεβάστε τις προκηρύξεις.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved