ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη 121 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Proslipsis.gr | Αθήνα 10.5.2019, 04:19

Γενικό διαγωνισμό για την πρόσληψη 121 διοικητικών υπαλλήλων στον τομέα του ελέγχου προκηρύσσει το... ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Ειδικότερα, θα καταρτισθούν εφεδρικοί πίνακες από τους οποίους τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωτίστως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό  Ελεγκτικό  Συνέδριο  στο  Λουξεμβούργο, θα μπορούν να  προσλαμβάνουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «διοικητικούς υπαλλήλους» (ομάδα καθηκόντων AD).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακές σπουδές ή επαγγελματικά προσόντα και να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και ακόμη μία γλώσσα της ΕΕ (πχ ελληνικά).

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν από τις 12 Ιουνίου 2019 στις 12.00 (μεσημέρι), ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. τεύχος C 156 A/4/2019.

* Κατεβάστε την προκήρυξη.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved