ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
8 μόνιμοι καθηγητές στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού (28/2/07)


Αθήνα 28.2.2007, 15:45
Προκήρυξη διαγωνισμού για πλήρωση οκτώ κενών οργανικών θέσεων Καθηγητών- Εκπαιδευτών στα Κέντρα Επιμορφώσεων Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων, Μηχανικών και Ραδιοηλεκτρονικών-Ραδιοεπικοινωνιών (ΚΕΣΕΝ/Π-Μ-ΡΗ/ΡΕ), προκηρύχθηκε με απόφαση των συναρμόδιων υπουργών. 

Ειδικότερα προκηρύσσονται:
- Τέσσερις θέσεις Καθηγητών - Εκπαιδευτών, ειδικότητας Πλοιάρχου Α’ Τάξης ΕΝ, στο ΚΕΣΕΝ/Πλοιάρχων.
-
Δύο θέσεις Καθηγητών - Εκπαιδευτών, ειδικότητας Μηχανικού Α’ Τάξης ΕΝ, στο ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών.
-
 Μία θέση Καθηγητή - Εκπαιδευτή, ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, στο ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών.
-
Μία θέση Καθηγητή Ραδιοεπικοινωνιών-Ραδιοηλεκτρονικών, στο ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης στις εφημερίδες της περίληψης της προκήρυξης, να υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση καθώς και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με απόδειξη) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Γρηγορίου Λαμπράκη 150, ΤΚ 18518 Πειραιάς, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού Τμήμα Β’ (Αίτηση για την προκήρυξη 5121.01/01/07/23-02-2007/ΔΠΠ/ΥΕΝ).

Ημερομηνία συνεδρίασης της Επιτροπής Επιλογής προς αξιολόγηση των υποψηφίων ορίσθηκε η 28-03-2007. Οι υποψήφιοι οφείλουν να παραστούν ενώπιον της επιτροπής εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο και κληθούν από την εν λόγω Επιτροπή.

Το έντυπο αίτησης μπορούν να προμηθεύονται από το Τμήμα Σχέσεων Διοίκησης Πολιτών του ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150) ή από το διαδικτυακό τόπο www.yen.gr.

Πληροφορίες παρέχονται από τη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού-Τμήμα 2ο του ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150, Πειραιάς, τηλ. 210-4191503 ή 210-4191415), όλες τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00-13.00.

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται τοιχοκολλημένη στο Κεντρικό Κτίριο του ΥΕΝ και στα ΚΕΣΕΝ/Π-Μ-ΡΗ/ΡΕ, ενώ έχει καταχωρηθεί και στο διαδικτυακό τόπο www.yen.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved