ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Βιβλιοθηκονόμος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (12/3/07)


Μυτιλήνη 08/03/2007,  Α.Π.: 430/Μ/07

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πλαίσιο του Έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 75%, ενδιαφέρεται για την ανάθεση έργου σε εξωτερικό συνεργάτη για χρονικό διάστημα έως εννέα (9) μήνες. Οι αμοιβές του ατόμου που θα επιλεγεί θα είναι ανάλογες των προσόντων του και των δυνατοτήτων που παρέχονται από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του έργου. Η εν λόγω σύμβαση έργου αφορά στον κλάδο ΠΕ/ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων και ειδικότερα στο Παράρτημα της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ρόδο. Το αντικείμενο της σύμβασης είναι το ακόλουθο:
«Εμπλουτισμός του καταλόγου και προετοιμασία  του και με στόχο την ομογενοποίηση των εγγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα της Οριζόντιας Δράσης για τον Συλλογικό Κατάλογο, ανάπτυξη της υπηρεσίας του διαδανεισμού, με έμφαση στα ακόλουθα:
· Ταξινόμηση, θεματική ευρετηρίαση και πλήρης καταλογογράφηση στο μηχανογραφικό σύστημα της Βιβλιοθήκης των βιβλίων και λοιπού υλικού του Παραρτήματος της Ρόδου που θα προμηθευτεί στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ.
· Ταξινόμηση, θεματική ευρετηρίαση και πλήρης καταλογογράφηση στο μηχανογραφικό σύστημα της Βιβλιοθήκης των βιβλίων και λοιπού υλικού του Παραρτήματος της Ρόδου που προέρχεται από την Συλλογή της Ακαδημίας Ρόδου.
· Ταξινόμηση, θεματική ευρετηρίαση και πλήρης καταλογογράφηση στο μηχανογραφικό σύστημα της Βιβλιοθήκης των τεκμηρίων της γκρίζας βιβλιογραφίας του Παραρτήματος της Ρόδου.
· Εισαγωγή νέων πεδίων (ενδεικτικά 608, 610 κλπ)
· Διαδανεισμός εσωτερικός και εξωτερικός».

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
· Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας της Ελλάδας ή του εξωτερικού με ισοτιμία ΔΙΚΑΤΣΑ
· Πολύ καλή γνώση MS Office (Excel, Word)
· Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας που να αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Θα εκτιμηθούν:
· Προϋπηρεσία των υποψηφίων σε Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες
· Γνώση χειρισμού προγράμματος Αυτοματοποίησης Βιβλιοθήκης Advance
· Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές με την εργασία αντικείμενο

Για πολίτες κράτους – μέλους  της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ΄ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας.

Η επιλογή των ανωτέρω θα γίνει από επιτροπή, η οποία έχει ορισθεί από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι υποψήφιοι θα καταταγούν σε πίνακα βάσει των τυπικών προσόντων τους. Ο βαθμός πτυχίου θα αποτελέσει το κατ’ αρχήν κριτήριο κατάταξης στον πίνακα. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ θα προταχθούν στον πίνακα των πτυχιούχων ΤΕΙ. Η τελική επιλογή  θα γίνει με εξέταση των ουσιαστικών προσόντων και των στοιχείων της προσωπικότητάς των υποψηφίων σε συνέντευξη που θα διεξαχθεί στην Ρόδο σε χρόνο που θα προσδιορισθεί γραπτώς ή/και τηλεφωνικώς από την Επιτροπή Επιλογής. Η μη εμφάνιση στη συνέντευξη οδηγεί σε αποκλεισμό από την διαδικασία επιλογής.
 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο Παράρτημα Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου στην Ρόδο (Λ. Δημοκρατίας, 85 100, Ρόδος) σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη “Αίτηση πρόσληψης Βιβλιοθηκονόμου για τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου” το αργότερο μέχρι  τις 22/03/2007 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
· Βιογραφικό σημείωμα
· Αντίγραφο τίτλων σπουδών
· Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας  (όπου υπάρχουν)
· Συστατικές επιστολές και κάθε άλλο στοιχείο, που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την Επιτροπή Επιλογής στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.

Πληροφορίες: 
Παράρτημα Βιβλιοθήκης Ρόδου, Πανεπιστημίου Αιγαίου τηλ. 22410 99032.
Κεντρική Υπηρεσία Βιβλιοθήκης, Μυτιλήνη, τηλ. 22510 36068.

 

ΧΡΥΣΗ ΒΙΤΣΙΛΑΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΙΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved