ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνων σύμβουλος στην ΔΕΠΑΝΟΜ (14/3/07)


Αθήνα 14.3.2007, 07:32
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε.» προκηρύσσει ο υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
β. Εμπειρία πέντε (5) ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Αριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.
δ. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (Α΄ 19), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, εντός των προσεχών ημερών υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (Νίκης 5−7, ΤΚ 10180 Αθήνα).
Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:
α) Στασινάκη Αιμίλιο του Κωνσταντίνου, Ειδικό Γραμματέα των ΔΕΚΟ ως Πρόεδρο, β) Λαμπρόπουλο Χαρίλαο του Σπήλιου, Οικονομολόγο, Καθηγητή Πανεπιστημίου, και γ) Παναγοπούλου Σοφία του Παναγιώτη, Γενική Διευθύντρια Υγείας ΥΥΚΑ, προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επιλογή του Δ/ντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε.».

Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Ειδική Γραμματεία συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματα τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στην τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από τρεις  υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα Πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Επιτροπή θα παραδώσει το έργο της, εντός δέκα εργασίμων ημερών, από την ημέρα παραλαβής των φακέλων των υποψηφίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved