ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
ΕΕ: Θέση προέδρου στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ισπανία

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.11.2019, 15:12

Το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) στο Αλικάντος της Ισπανίας αναζητά υποψηφίους για την πλήρωση της θέσης του προέδρου των τμημάτων προσφυγών του Γραφείου.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
- Να έχουν επίπεδο εκπαίδευσης το οποίο αντιστοιχεί σε ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές και πιστοποιείται από την κατοχή διπλώματος, όταν η κανονική διάρκεια φοίτησης είναι τέσσερα ή περισσότερα έτη
ή
- Να έχουν επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές πιστοποιούμενες με πτυχίο και πείρα τουλάχιστον ενός έτους, όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τουλάχιστον τρία έτη. Επαγγελματική πείρα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 15 ετών (16 ετών σε περίπτωση πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τριών ετών), η οποία αποκτήθηκε μετά το αντίστοιχο πτυχίο. 

Τουλάχιστον 10 από τα 15 προαναφερόμενα έτη πείρας πρέπει να έχουν αποκτηθεί στον τομέα των σημάτων ή/και των σχεδίων και υποδειγμάτων.

Επιπλέον, τουλάχιστον 5 από τα 15 έτη επαγγελματικής πείρας πρέπει να έχουν αποκτηθεί σε ανώτερη διευθυντική θέση.

Η περίοδος επαγγελματικής πείρας στον τομέα των σημάτων και/ή σχεδίων και υποδειγμάτων και η περίοδος επαγγελματικής πείρας που αποκτήθηκε σε ανώτερη διευθυντική θέση μπορούν να συμπίπτουν.

Οι αιτήσεις πρέπει να παραληφθούν πριν από τα μεσάνυχτα της 8ης Ιανουαρίου 2020 στις διευθύνσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, τεύχος C 398 A|2019.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved