ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
ΕΕ: Θέσεις Τεχνικών Διασκέψεων

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.11.2019, 15:32

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) προκηρύσσει γενικό διαγωνισμό για την πρόσληψη Τεχνικών Διασκέψεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τεχνικοί διασκέψεων είναι υπεύθυνοι για τον χειρισμό του τεχνικού εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε πολυμεσικές / οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις διασκέψεων, καθώς και για την παροχή τεχνικής υποστήριξης πρώτου επιπέδου για οπτικοακουστικό εξοπλισμό και εξοπλισμό πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον 2 επίσημες γλώσσες της ΕΕ, τη μία τουλάχιστον σε επίπεδο C1 (εις βάθος γνώση) και την άλλη, αγγλική ή γαλλική, τουλάχιστον σε επίπεδο Β2 (ικανοποιητική γνώση).

Απαιτούνται Σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους πιστοποιούμενες με δίπλωμα/πτυχίο, ακολουθούμενες από τουλάχιστον τετραετή επαγγελματική πείρα συνδεόμενη άμεσα με τη φύση των καθηκόντων.
ή
- Σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες με δίπλωμα/πτυχίο το οποίο παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, ακολουθούμενες από τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα συνδεόμενη άμεσα με τη φύση των καθηκόντων
ή
- Επαγγελματική κατάρτιση (ισοδύναμη με το επίπεδο 4 του ευρωπαϊκού πλαισίου επαγγελματικών προσόντων
http://ec.europa.eu/ploteus/search/site?f%5B0%5D=im_field_entity_type%3A97) διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους,
ακολουθούμενη από τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα. Η κατάρτιση και η πείρα πρέπει να συνδέονται άμεσα με τη φύση των καθηκόντων.

Η προθεσμία για υποβολή αίτησης υποψηφιότητας λήγει στις 10 Δεκεμβρίου 2019, 12.00 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, τεύχος C 378 A|2019. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved