ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προσωπικό έρευνας, θεραπείας και γιατρό ζητεί το ΚΕΘΕΑ (28/3/07)


Αθήνα 28.3.2007, 10:22
To Kέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), ένα ΝΠΙΔ του οποίου οι προσλήψεις τακτικού και εποχικού προσωπικού δεν ελέγχονται από το ΑΣΕΠ, ζητεί να προσλάβει:

1. Προσωπικό έρευνας (Κωδ. Θέσης ΕΡΕΥ7)
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο* ανώτατης εκπαίδευσης με κατεύθυνση τις κοινωνικές επιστήμες ή τη ψυχική υγεία, γνώσεις στατιστικής και πακέτων στατιστικής ανάλυσης, άριστη γνώση μίας ξένης γλώσσας (της Ευρωπαϊκής Ένωσης), κατά προτίμηση Αγγλικής, ειδική εκπαίδευση στην  ποσοτική και ποιοτική έρευνα.
Επιθυμητά προσόντα: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην κοινωνική έρευνα, πολύ καλή γνώση μίας δεύτερης ξένης γλώσσας (της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

2. Προσωπικό θεραπείας για τη στελέχωση Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (Κωδ. Θέσης ΟΙΚ7)
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο* ανώτατης εκπαίδευσης με κατεύθυνση  τη ψυχική υγεία ή τις κοινωνικές επιστήμες,   επαγγελματική εμπειρία στο σχετικό αντικείμενο, πιστοποιημένη εκπαίδευση τουλάχιστον τριετούς διάρκειας στην οικογενειακή θεραπεία (θεωρητική - βιωματική).
Επιθυμητά προσόντα: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο σχετικό αντικείμενο, γνώση μιας ξένης γλώσσας της Ευρωπαϊκής  Ένωσης

3. Παθολόγο ή Γενικό Γιατρό (Κωδ. Θέσης ΠΑΘ7)
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο* Ιατρικής, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξειδίκευση στην Παθολογία ή στη Γενική Ιατρική, καλή γνώση μίας γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιθυμητά προσόντα: Σχετική με την ουσιοεξάρτηση εμπειρία ή / και εκπαίδευση, καλή γνώση  MS Office.

Οι ενδιαφερόμενοι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις παρακαλούνται να αποστείλουν φάκελο υποψηφιότητας ταχυδρομικά στη διεύθυνση Σορβόλου 24, 11636 Μετς, μέχρι 13/4/07. Ο φάκελος υποψηφιότητας θα πρέπει να περιλαμβάνει α) βιογραφικό σημείωμα συμπληρωμένο, εάν είναι δυνατόν, σύμφωνα με το υπόδειγμα ευρωπαϊκού βιογραφικού σημειώματος (www.cedefop.eu.int/transparency), β)*τον τίτλο σπουδών της ημεδαπής (Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα) ή της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένο γ) όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την κατοχή των απαραίτητων προσόντων για τη θέση.  Στο βιογραφικό σημείωμα (και όχι στον φάκελο) θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ο κωδικός θέσης που αναφέρεται παραπάνω σε παρένθεση και να τεκμηριώνεται σαφώς  η κατοχή των απαραίτητων προσόντων του υποψήφιου.  ΠΡΟΣΟΧΗ Σε περίπτωση υποβολής υποψηφιότητας για παραπάνω από μία θέσεις θα πρέπει να αναγράφονται οι κωδικοί κατά σειρά προτίμησης των θέσεων, γιατί κατ΄αυτό τον τρόπο θα εξετασθούν οι υποψηφιότητες. Η υποβολή υποψηφιότητας θεωρείται πλήρης και αξιολογείται μόνο εάν περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τα απαραίτητα προσόντα. Τέλος, παρακαλούνται όσοι έχουν στείλει βιογραφικό σημείωμα στο αρχείο του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και ενδιαφέρονται για κάποια από τις παραπάνω θέσεις να δηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας. Για όλες τις υποψηφιότητες θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια. Σε κάθε περίπτωση, θα σταλεί απάντηση σε όλους τους υποψήφιους, που θα στείλουν τα βιογραφικά τους με πλήρη στοιχεία και εμπρόθεσμα.

* Προσωπικό θεραπείας στο Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα  «ΠΙΛΟΤΟΣ» με έδρα το Βόλο  (Κωδ. Θέσης: ΘΠΙΛ7)
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης με κατεύθυνση τη ψυχική υγεία ή την κοινωνική εργασία.*
Επιθυμητά προσόντα: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο σχετικό αντικείμενο, καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας (της ευρωπαϊκής ένωσης), επαγγελματική εμπειρία στο σχετικό αντικείμενο, εκπαίδευση στη ψυχοθεραπεία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν φάκελο υποψηφιότητας ταχυδρομικά στη διεύθυνση Σορβόλου 24, 11636 Μετς, μέχρι 30/3/07. Ο φάκελος υποψηφιότητας θα πρέπει να περιλαμβάνει α) βιογραφικό σημείωμα συμπληρωμένο, εάν είναι δυνατόν, σύμφωνα με το υπόδειγμα ευρωπαϊκού βιογραφικού σημειώματος (www.cedefop.eu.int/transparency), β)*τον τίτλο σπουδών της ημεδαπής (Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα) ή της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένο γ) όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την κατοχή των απαραίτητων προσόντων για τη θέση.  Στο βιογραφικό σημείωμα (και όχι στον φάκελο) θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ο κωδικός θέσης που αναφέρεται παραπάνω σε παρένθεση και να τεκμηριώνεται σαφώς  η κατοχή των απαραίτητων προσόντων του υποψήφιου. ΠΡΟΣΟΧΗ Η υποβολή υποψηφιότητας θεωρείται πλήρης και αξιολογείται μόνο εάν περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τα απαραίτητα προσόντα. Τέλος, παρακαλούνται όσοι έχουν στείλει βιογραφικό σημείωμα στο αρχείο του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και ενδιαφέρονται για την  παραπάνω θέση να δηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας. Για όλες τις υποψηφιότητες θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια. Σε κάθε περίπτωση, θα σταλεί απάντηση σε όλους τους υποψήφιους, που θα στείλουν τα βιογραφικά τους με πλήρη στοιχεία και εμπρόθεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved