ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκδόθηκε και επίσημα η προκήρυξη της ΔΕΗ για την πλήρωση 2.035 θέσεων. Δεκτές και νέες αιτήσεις (5/4/07)
 


Αθήνα 5.4.2007, 14:12
Δημοσιεύθηκε και επίσημα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η πρόσφατη προκήρυξη της ΔΕΗ για την πλήρωση 2.035 θέσεων τακτικού προσωπικού.  Τις προσεχείς ημέρες η επιχείρηση αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, αφού πρώτα δημοσιοποιήσει σχετικές ανακοινώσεις στον τοπικό και πανελλαδικό Τύπο.

Η διαδικασία επιλογής θα διενεργηθεί από τη αρχή, ενώ θα γίνονται δεκτές αιτήσεις και απο νέους υποψηφίους. Όσοι ήδη υπέβαλαν αίτηση δεν χρειάζεται να ξαναϋποβάλουν, εκτός αν θέλουν να αντικαταστήσουν την παλαιά ή να διορθώσουν και να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά τους.

Η προκήρυξη (θα την βρείτε στο συνημμένο αρχείο) δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 49/26 Μαρτίου 2007. Την επίσημη δημοσιεύση της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επέβαλε -καθυστερημένα- το ΑΣΕΠ, όταν διαπίστωσε ότι αυτό επιβάλλεται από τον ν. 3469/06.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της προκηρύξεως.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 1,3 mb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved