ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωροσμίσθιοι εκπαιδευτές πανελλαδικά από το ΙΔΕΚΕ (16/6/07)
 


Aθήνα 16.6.2007, 12:22
Θέσεις ωρομισθίων εκπαιδευτών - εκπαιδευτριών προκηρύσσει το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ), που υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας και υλοποιεί το Έργο «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Επιμόρφωσης Ενηλίκων από Απόσταση".

Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσονται θέσεις ωρομισθίων εκπαιδευτών - εκπαιδευτριών διαφόρων ειδικοτήτων για τα προγράμματα:

-
Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης στην Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
- Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης στην Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο χώρο Εργασίας.
- Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης στη Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 125 ωρών το καθένα και πρόκειται να υλοποιηθούν σε όλους τους νομούς της χώρας (ένα τμήμα από κάθε Πρόγραμμα σε κάθε νομό, είτε στην έδρα του Κ.Ε.Ε., είτε σε άλλο δήμο εντός του νομού) και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, παρέχοντας τους ευκαιρίες απόκτησης, εκσυγχρονισμού ή αναβάθμισης γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, συμπληρωματικών προς την τυπική εκπαίδευση, την αρχική επαγγελματική κατάρτιση και την προηγούμενη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική εμπειρία, καθώς και πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων από την παρακολούθηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τις προκηρυσσόμενες ειδικότητες, αλλά και να προμηθευτούν την αίτηση υποψηφιότητας από: την ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. www.ideke.edu.gr, τα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Αχαρνών 426 & Κοκκινάκη 17, 11143 Αθήνα.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση υποψηφιότητας και για ένα νομό της χώρας. Μετά την επιλογή των υποψηφίων θα δημιουργηθεί λίστα κατάταξης εκπαιδευτών ανά νομό, όπως προσδιορίζεται κάθε φορά από τη σχετική απόφαση επιλογής τους από το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Από τη λίστα αυτή θα γίνεται η επιλογή των εκπαιδευτών ανάλογα με τις ανάγκες των προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν το Έντυπο της Αίτησης (όλα τα πεδία), το οποίο βρίσκεται στην παραπάνω ηλεκτρονική σελίδα και υπογραμμισμένο μαζί με τα επικυρωμένα αντίγραφα των αντίστοιχων τίτλων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών, που δήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι/ ες στη σχετική αίτηση, υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143. 1ος όροφος) με καταλυτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών έως τις 5/7/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00.

Δήλωση προσόντων στην αίτηση υποψηφίου/ ας χωρίς να συνοδεύεται από σχετικό δικαιολογητικό δε λαμβάνεται υπόψη. Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί ιδιοχείρως ή με ταχυδρομείο μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή ούτε και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

Πληροφορίες από 10.00 έως 14.00 καθημερινά στα τηλέφωνα 210-2114152 κ. Δήμητρα Χαλκιά. 210-2530384, κ. Ευγενία Αρβανίτη και 210-2023114, κ. Νίκο Ανάγνο.

Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις που αποστέλλονται με φαξ ή e-mail, καθώς και αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά ή αιτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει το προβλεπόμενο έντυπο. Επίσης, απορρίπτονται αιτήσεις που έχουν πλέον της μιας επιλογής Κ.Ε.Ε. αναγραφόμενη στην ίδια αίτηση ή πολλαπλές αιτήσεις του ιδίου υποψηφίου για διαφορετικά Κ.Ε.Ε. Τέλος απορρίπτονται αιτήσεις εκπαιδευτών που είναι ήδη ενταγμένοι στη λίστα κατάταξης εκπαιδευτών κάποιου Κ.Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι επιλέγονται από αρμόδιες επιτροπές του Ι.Δ.ΕΚ.Ε., οι οποίες θα τους καλέσουν σε συνέντευξη. Τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτών ανά Νομό δημοσιοποιούνται με καταχώρηση τους στην ηλεκτρονική σελίδα του Ι.ΔΕΚ.Ε. (www.ideke.edu.gr) και παράλληλα γίνεται ανάρτησή τους σε πίνακα, στα γραφεία του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε. για διάστημα 3 ημερών οπό την έκδοση τους.

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε, μέσα στην ανατρεπτική προθεσμία των τριών ημερών, αρχομένης από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων επιλογής στην ιστοσελίδα και στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Εάν η τελευταία μέρα της ανωτέρω τριήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των δημοσίων υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ουδεμία ένσταση γίνεται δεκτή.

Στα συνημμένα θα βρείτε:
1. Την προκήρυξη του ΙΔΕΚΕ
2. Το έντυπο της αίτησης του ΙΔΕΚΕ
3. Σχετικό δελτίο Τύπου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Πολίχνης

 

 3 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη του ΙΔΕΚΕ (αρχείο doc 304 kb)
Το έντυπο της αίτησης του ΙΔΕΚΕ (αρχείο doc 283 kb)
Το δελτίο Τύπου του ΚΕΕ Πολίχνης (αρχείο doc 205 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved