ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
5 γιατροί στα ΗΛΠΑΠ (2/7/07)


Αθήνα 2.7.2007, 17:22
Την πλήρωση με επιλογή 5 θέσεων ιατρών με σύμβαση εντολής, προκηρύσσει η εταιρεία Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία Περιοχής Αθηνών – Πειραιώς (ΗΣΑΠ).

Οι ειδικότητες είναι: 1 ΩΡΛ, 2 παθολόγοι, 1 ορθοπεδικός και 1 οδοντίατρος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
- Να είναι Έλληνες πολίτες
- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα
- Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα
- Οι άντρες, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, 

Απαιτούνται:
- Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας
- Άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος
- Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας
- Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου
- Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ίδιου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως και 20 Ιουλίου 2007 στην εταιρεία ΗΛΠΑΠ Α.Ε. που εδρεύει στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας, οδός Τέρμα Αχαΐας & Κίρκης, 2ος όροφος, Τμήμα Προσωπικού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 - 14:00.

Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή. Επίσης, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά επί αποδείξει. Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής οι υποψήφιοι συμπληρώνουν στο φάκελο την ένδειξη : "Αίτηση -εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων ιατρών στον ΗΛΠΑΠ". Ο φάκελος που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι απλός μεγέθους Α4 και όχι ο ειδικός φάκελος ΑΣΕΠ POST, που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ.
Οι αναλυτικότεροι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής καθορίζονται στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων ιατρών στον ΗΛΠΑΠ, της οποίας το πλήρες κείμενο διατίθεται στα Κεντρικά Γραφεία του ΗΛΠΑΠ Κίρκης και Τέρμα Αχαϊας - Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 42. Επίσης, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Αίτηση μπορούν να αναζητηθούν μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση
www.athens-trolley.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-2583300-6 (εσωτ. 266,265,264, 272).,τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για να επισκεφθούν τα Γραφεία του ΗΛΠΑΠ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη συγκοινωνιακή γραμμή τρόλλεϋ αριθ. "6" ΑΘΗΝΑ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved