ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτές στα ΤΕΕ και στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ (11/7/07)


Αθήνα 11.7.2007, 18:22
Ξεκινά από αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου 2007 η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για την κάλυψη των θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) και Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, για το σχολικό έτος 2007-2008.

Η στελέχωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, θα γίνει με ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, καθώς και με προσωρινούς αναπληρωτές.

Οι ζητούμενες ειδικότητες, οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσδιορίζονται στην σχετική απόφαση του υπουργού Απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, στο
www.oaed.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθημερινά, από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., σε όποιο ΤΕΕ του Οργανισμού επιθυμούν, για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού όπως αυτό ορίζεται ανωτέρω. Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το Σχολικό Έτος 2007-2008 και θα αφορούν όλα τα ΤΕΕ του Οργανισμού.

Η αίτηση υποβάλλεται σε ένα ΤΕΕ και παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους, να δηλώνουν ότι επιθυμούν να αξιολογηθούν για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved