ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνων σύμβουλος στον ΙΦΕΤ (12/7/07)


Αθήνα 12.7.2007, 20:22
Τη (λεγόμενη "πολιτική") θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. προκηρύσσουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και Υγείας.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
β. Εμπειρία πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.
δ. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (Α΄ 19), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών (Ταχυδρομική Δ/νση: Νίκης 5−7, ΤΚ 10180 Αθήνα − για απευθείας παράδοση αίτησης και δικαιολογητικών: Καραγιώργη Σερβίας 8, 5ος όροφος). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (κατάθεση στο Υπουργείο ή σφραγίδα Ταχυδρομείου) λήγει σε 15 ημέρες.

Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:
α) Κωνσταντίνο Λουράντο του Ανδρέα, Πρόεδρο του ΙΦΕΤ Α.Ε. ως Πρόεδρο, β) Αιμίλιο Στασινάκη του Κωνσταντίνου, Ειδικό Γραμματέα Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών και γ) Χαράλαμπο Λαμπρόπουλο του Σπήλιου, Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επιλογή του Δ/ντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε.». Χρέη Γραμματέα εκτελεί ο Αργύριος Γεωργακόπουλος του Δημητρίου, νομικός σύμβουλος− συνεργάτης ΥΠΟΙΟ.

Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Διεύθυνση συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματα τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα με τους επικρατέστερους υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα Πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Επιτροπή θα παραδώσει το έργο της, εντός δέκα εργασίμων ημερών, από την ημέρα παραλαβής των φακέλων των υποψηφίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved