ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις σε ΤΕΙ και άλλους φορείςΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το Μουσείο Αθλητισμού, ΝΠΙΔ, Στο πλαίσιο του έργου: "Αναβάθμιση υφιστάμενης και δημιουργία νέας υποδομής Μουσείου Αθλητισμού -Βελτίωση προσφερόμενων υπηρεσιών" του Ε.Π. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2000-2006, προκηρύσσει τη συνεργασία με φυσικό πρόσωπο, που θα αναλάβει καθήκοντα του υπευθύνου υλοποίησης επικοινωνιακής προβολής και εκδηλώσεων του Μουσείου Αθλητισμού.
Δικαίωμα υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία σε θέματα διοίκησης και επικοινωνίας αθλητικών φορέων και οργανισμών.
Στα προσόντα των υποψηφίων θα εκτιμηθούν θετικά η ύπαρξη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, η άριστη γνώση μιας (1) τουλάχιστον ξένης γλώσσας και πληροφορικής και η ειδική εμπειρία σε θέματα διοίκησης.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους (αναλυτικό βιογραφικό, επικυρωμένο πτυχίο και λοιπούς τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κτλ.) στο Μουσείο Αθλητισμού, μέχρι την Παρασκευή 18-2-2005.
Τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Μουσείου Αθλητισμού: 3ης Σεπτεμβρίου και Αγίου Δημητρίου, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη. Για την παροχή οποιωνδήποτε διευκρινίσεων παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην κ. Γρηγορόγλου Στυλιανή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2310-968531, -2.

ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
Το ΤΕΙ Πάτρας προκειμένου να καλύψει έκτακτες εκπαιδευτικές ανάγκες του Τμήματος Λογοθεραπείας για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2004-2005, προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις Επιστημονικών Εργαστηριακών Συνεργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου:
Επιστημονικοί Συνεργάτες
- Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές
- Φωνολογική Ανάπτυξη και Διαταραχές
- Γλωσσικές Διαταραχές στη Σχολική Ηλικία
- Διαταραχές Φώνησης
- Διαταραχές Επικοινωνίας Ατόμων με Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες.
- Διαταραχές της Ροής της Ομιλίας - Τραυλισμός
- Θέματα Κλινικής Ψυχολογίας
Εργαστηριακοί Συνεργάτες (Λογοθεραπευτή ή Ακοολόγο)
- Κλινική Ασκηση.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι 11.2.2005 στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ. 2610-369.160.

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προκειμένου να προβεί στην κάλυψη περιστασιακών αναγκών του τμήματος Σχεδιασμόυ και Παραγωγής Ενδυμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2004-2005, προκηρύσσει θέσεις για ανάθεση διδακτικού έργου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες (άρθρο 2 και 4 του Ν. 2916/2001 - ΦΕΚ114Τ. Α' 11-06-01), ως εξής:
Επιστημονικοί - εργαστηριακοί συνεργάτες για τη διδασκαλία των μαθημάτων:
- Αρχές Λογιστικής και Κοστολόγησης, Θ 5 ώρες την εβδομάδα.
- Ηλεκτρονικά Συστήματα Παραγωγής Ενδυμάτων, Θ 2 ώρες την εβδομάδα.
- Ηλεκτρονικά Συστήματα Κ/Υ, Θ 3 ώρες την εβδομάδα.
- Σχεδιασμός Ενδυμάτων, Θ 3 ώρες την εβδομάδα.
- Σχέδιο, Ανάπτυξη, Παρουσίαση Καλλιτεχνικού Μοντέλου, Θ 2 ώρες την εβδομάδα.
- Χειρισμός Προγραμμάτων Η/Υ Ι, Θ 2 ώρες την εβδομάδα.
- Σχεδιασμός Ενδυμάτων και Μετατροπή σε Πατρόν, Θ 3 ώρες την εβδομάδα.
- Τεχνολογία Σχεδίου Προτύπων Ενδύματος Ι, Θ 3 ώρες την εβδομάδα.
- Οικονομική Διάσταση Σχεδιασμού Ενδυμάτων, θ 3 ώρες την εβδομάδα.
- Φυσική, Θ 3 ώρες την εβδομάδα.
Εργαστηριακοί συνεργάτες για τα εργαστήρια:
- Ηλεκτρονικά Συστήματα Παραγωγής Ενδυμάτων, Ε 4 ώρες την εβδομάδα.
- Ηλεκτρονικά Συστήματα Κ/Υ, Ε 3 ώρες την εβδομάδα.
- Σχεδιασμός Ενδυμάτων, Ε 2 ώρες την εβδομάδα.
- Σχέδιο, Ανάπτυξη, Παρουσίαση Καλλιτεχνικού Μοντέλου, Ε 3 ώρες την εβδομάδα.
- Χειρισμός προγραμμάτων Η/Ύ Ι, Ε έως 4 ώρες την εβδομάδα.
- Χημεία, Ε έως 6 ώρες την εβδομάδα.
- Φυσική, Ε έως 4 ώρες την εβδομάδα.
Δικαιολογητικά υποβάλλονται στη γραμματεία του Τμήματος, κ. Χατζηπαναγιώτη Κ., τηλ. 23410-29.866, 29.876.

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
Το ΤΕΙ Ηπείρου προκηρύσσει θέσεις:
- πρόσκαιρων εκπαιδευτικών αναγκών με ανάθεση διδακτικού έργου ορισμένου χρόνου και
- διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των Τμημάτων:
Λογιστικής, Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης, Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Φυτικής Παραγωγής, Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Νοσηλευτικής, Βρεφονηπιοκομίας σε Επιστημονικούς Συνεργάτες και Εργαστηριακούς Συνεργάτες για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2004-2005.
Αίτηση και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως και 18.2.2005 στις γραμματείες των Τμημάτων, τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 11 π.μ. έως 1 μ.μ.
Για πληροφορίες και για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στις Γραμματείες των Τμημάτων, στον ΟΑΕΔ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση των νομών: ¶ρτας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων, στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ηπείρου (http://www.teiep.gr) και στα τηλέφωνα των Τμημάτων:
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ: 26820 - 89200, 89204, 25531.
ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: 26810 - 26825.
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 26650 - 24866, 29366.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: 26650 - 26973, 29365.
ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ: 26810 - 79223.
ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: 26810 - 21135.
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ: 26510 - 45341.
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ: 26510 - 45462.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε.
Η Ανώνυμη Εταιρεία «Κοινωνία της Πληροφορίας» ενδιαφέρεται να προσλάβει από τον ιδιωτικό τομέα 12 επιστημονικά στελέχη με αντικείμενα την Πληροφορική, Διοίκηση Έργων, Διαχείριση Έργων Κρατικών Ενισχύσεων, Οικονομική Διαχείριση και τις Προμήθειες, με απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής, συναφές με το αντικείμενο της θέσης εργασίας ή πτυχίο ή δίπλωμα θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές συναφείς με το αντικείμενο της θέσης εργασίας ή πτυχίο ή δίπλωμα θετικών επιστημών και τρία έτη εμπειρία συναφή με το αντικείμενο της θέσης εργασίας,
- Πολύ καλή γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (κατά προτίμηση της αγγλικής).
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, εκ των οποίων τουλάχιστον τα δύο έτη σε αντικείμενο σχετικό με την αντίστοιχη θέση εργασίας.
Για όσους υποψηφίους δεν διαθέτουν πτυχίο ή μεταπτυχιακές σπουδές συναφείς με το αντικείμενο της θέσης, απαιτούνται τουλάχιστον πέντε έτη συναφούς εμπειρίας.
Προκήρυξη και αίτηση διατίθενται στην http://www.ktpae.gr και στα γραφεία της εταιρείας, Τομέας Διοίκησης Διαχείρισης, Θεοφιλοπούλου 18, 117 43 Ν. Κόσμος, τηλ.: 210-9288.725 και 9288.709.
Αιτήσεις αποστέλλοντια ταχυδρομικά έως και την 21.2. 2005.

ΕΠΙΨΥ (Αθήνα)
Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) πρόκειται να λειτουργήσει Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Νοσοκομείο Ημέρας σε Παπάγο Χολαργό Αττικής και προτίθεται να καλύψει τις παρακάτω θέσεις:
Νοσοκομείο Ημέρας
- Διευθυντή συντονιστή, ψυχιάτρου, κατόχου τουλάχιστον διδακτορικής διατριβής και άλλων επιπρόσθετων επιστημονικών τίτλων, με πολυετή θητεία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε πανεπιστημιακά ή άλλα ιδρύματα ενδονοσοκομειακής νοσηλείας ή κοινοτικών δομών.
- Ψυχιάτρου, κατά προτίμηση με πείρα σε Μονάδα Εξωνοσοκομειακής Μέριμνας. Ψυχολόγου, με εξειδίκευση στην κλινική ψυχολογία, κατά προτίμηση με εκπαίδευση ή προηγούμενη πείρα σε Νοσοκομείο - Κέντρο Ημέρος και πείρα στην ομαδική και οικογενειακή θεραπεία ή στις κοινωνικοθεραπευτικές προσεγγίσει ή σε θεραπευτικές κοινότητες.
- Διοικητικού: πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης με γνώση Η/Υ, γνώση τουλάχιστον μιας ξέvης γλώσσας, 5ετή πείρα σε διοικητική θέση και κατά προτίμηση με πείρα ή εκπαίδευση στην Κοινοτική Ψυχιατρική.
Κέντρο Ψυχικής Υγείας
- Διευθυντή συντονιστή, ψυχιάτρου, κατόχου τουλάχιστον διδακτορικής διατριβής και άλλων επιπρόσθετων επιστημονικών τίτλων, με πολυετή θητεία σε υψηλόβαθμες Θέσεις σε πανεπιστημιακά ή άλλα ιδρύματα ενδονοσοκομειακής νοσηλείας ή κοινοτικών δομών.
- 3 Ψυχιάτρων, κατά προτίμηση με πείρα σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας.
- 3 Ψυχολόγων, με εξειδίκευση στην κλινική ψυχολογία - κατά προτίμηση με εκπαίδευση ή προηγούμενη πείρα σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας.
Διοικητικού πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, με γνώση Η/Υ, γνώση τουλάχιστον μιας ξέvης γλώσσας, 5ετή πείρα σε διοικητική θέση και κατά προτίμηση με πείρα ή εκπαίδευση στην Κοινοτική Ψυχιατρική.
Αιτήσεις και αποδεικτικά υποβάλλονται μέχρι 10.2.2005στην Γραμματεία του ΕΠΙΨΥ, Σωρανού του Εφεσίου 2, Αθήνα 11527, τηλ.: 210-6170.804-5.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved