ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
7 εξωτερικοί συνεργάτες στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (21/7/07)


Αθήνα 21.7.2007, 08:05
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στα πλαίσια υλοποίησης διαφόρων προγραμμάτων από τα Ινστιτούτα, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδήλωσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη επτά θέσεων εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με μίσθωση ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου.

Οι θέσεις είναι οι εξής:

Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Α. Τρείς θέσεις εξωτερικών συνεργατών, μηχανικών Η/Υ ή επιστημόνων πληροφορικής στα πλαίσια του έργου 1273- ΒΟΕΜΙΕ, με εμπειρία αντίστοιχα:
1. Στην ολοκλήρωση και τεχνική διαχείριση ή συνδιαχείριση έργων πληροφορικής
2. Στην σχεδίαση, ανάπτυξη και ολοκλήρωση συστημάτων λογισμικού
3. Στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης και επεξεργασίας ψηφιακών εικόνων και σε θέματα μάθησης
Το αναλυτικό κείμενο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα προσόντα υπάρχουν στην διεύθυνση http:// www.iit.demokritos.gr/jobs.html .
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον Δρ. Αθ. Τσάκωνα στο,e-mail: tsakonas@iit.demokritos.gr.

B. Μία θέση εξωτερικού συνεργάτη, πτυχιούχου ΑΕΙ με ειδικότητα στις Τηλεπικοινωνίες και εμπειρία σε σχεδίαση και ανάλυση τυπωμένων κεραιών με χρήση πακέτων ηλεκτρομαγνητικής προσομοίωσης, στα πλαίσια του έργου ΔΗΜΟΕΡΕΥΝΑ-2005 Ε-1435.
Το αναλυτικό κείμενο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα προσόντα υπάρχουν στην διεύθυνση http:// www.iit.demokritos.gr/jobs.html.
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Φ.Λαζαράκη   στο τηλ : 210 6503145, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες ή στο e-mail: flaz@iit.demokritos.gr.

Γ. Τρείς θέσεις εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών στα πλαίσια του έργου Ε-1292 ΙΜΟSAN ως εξής:
1η θέση : Πτυχιούχος ΑΕΙ κάτοχος μεταπτυχιακού (ΜSc) με κατεύθυνση Τηλεπικοινωνίες με εμπειρία σε δορυφορικές επικοινωνίες με βάση το πρότυπο DVB, και στην διαχείριση πόρων δορυφορικών τηλ/κων δικτύων DVB-S/S2/RCS σε μηχανισμούς ανάδρασης και σε διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων. Προηγούμενη εμπειρία σε ερευνητικά έργα θα ληφθεί υπόψη.

2η θέση: Πτυχιούχος ΑΕΙ κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών με κατεύθυνση Τηλεπικοινωνίες με εμπειρία σε Ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά έργα (συγγραφή παραδοτέων και συμμετοχή στην εκέλεση των έργων),  με εμπειρία σε δορυφορικές επικοινωνίες  σε τεχνολογίες ψηφιακής τηλεόρασης (DVB-S, DVB-T,DVB-H) σε τεχνικές IP-over-DVB και στην ανάπτυξη δορυφορικών δικτύων διαδραστικής ψηφιακής τηλεόρασης με υποστήριξη υπηρεσιών πολυμέσων. Προηγούμενη εμπειρία σε ερευνητικά έργα καθώς και δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή συνέδρια  θα ληφθούν  υπόψη.

3η θέση: Πτυχιούχος ΑΕΙ κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών με κατεύθυνση Τηλεπικοινωνίες με εμπειρία σε Ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά έργα (συγγραφή προτάσεων και παραδοτέων και συντονισμό εκτέλεσης των έργων –project managment),  με εμπειρία σε δορυφορικές επικοινωνίες  σε τεχνολογίες ψηφιακής τηλεόρασης (DVB-S, DVB-T,DVB-H) σε τεχνικές IP-over-DVB και στον σχεδιασμό και την  ανάπτυξη δορυφορικών δικτύων διαδραστικής ψηφιακής τηλεόρασης με υποστήριξη υπηρεσιών ΙΡ. Προηγούμενη εμπειρία σε ερευνητικά έργα καθώς και δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή συνέδρια  θα ληφθούν  υπόψη.
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Α.Κούρτη   στο τηλ : 210 6503166, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες ή στο e-mail: kourtis@iit.demokritos.gr.

Αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά, θα πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» εως 28 Ιουλίου 2007, Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες με τους αρμόδιους που αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω. Η παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος με, καθώς και η αίτηση βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», στην διεύθυνση  www.demokritos.gr. Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο και ο αρμόδιος για πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved