ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Καθηγητές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (21/7/07)


Αθήνα 21.7.2007, 08:23
Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση ακαδημαϊκών θέσεων στις διάφορες σχολές του.

Ειδικότερα:
ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
*
Δύο θέσεις στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στις ειδικότητες: Σχεδιασμός Πολυμέσων ή Εφαρμογές Πολυμέσων και/ ή Γραφικές Τέχνες.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
*
Μία θέση στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: Χρηματοοικονομικά.

ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
* Μία θέση στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: Βιολογία Φυτών (Μορφολογία - Φυσιολογία) ή Συστηματική και Οικολογία Φυτών

Υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερες από μία θέσεις από αυτές που αναφέρονται στη συγκεκριμένη προκήρυξη, θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή αίτηση για κάθε μία θέση.
Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δεν λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν για κρίση από τα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου.

Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2007, και ώρα 2 μ.μ. στη διεύθυνση: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κλάδος Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κυρίας Φρόσως Νικολάου Καπιρή, Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός, τηλ.: +357 25 829090, τηλεομ.: +357 25 829091.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του γνωστικού αντικειμένου της συγκεκριμένης θέσης και να παραδοθούν στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κλάδος Ανθρώπινου Δυναμικού στην πιο πάνω διεύθυνση μέχρι την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2007, και ώρα 2 μ.μ. ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (Τ.Θ. 50329,3603 Λεμεσός) σε φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα με ημερομηνία όχι αργότερα από τις 8 Αυγούστου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην κυρία Φρόσω Νικολάου Καπιρή, Κλάδο Ανθρώπινου Δυναμικού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο 25-829090 ή στη διεύθυνση froso.kapiri@cut.ac.cy ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.cut.ac.cy.

Για τη θέση του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας στην ειδικότητα Χρηματοοικονομικά, μπορούν να επικοινωνούν με τους: Δρ Πανίκo Δημητριάδη (pd28@leicester.ac.uk) και Δρ Καίτη Φυλακτής (K.Phylaktis@city.ac.uk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved