ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκπαιδευτές στη Σχολή Επιτελών Στρατού στη Θεσσαλονίκη (23/7/07)Αθήνα 23.7.2007, 08:11
Την πρόσληψη με επιλογή μέχρι πέντε ωρομίσθιων καθηγητών, αξιωματικών ε.α του Στρατού Ξηράς, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της για δύο εκπαιδευτικές σειρές και με εβδομαδιαία απασχόληση μέχρι 20 εκπαιδευτικές περιόδους έκαστος, προκηρύσσει η Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών Στρατού Ξηράς στη Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις θα καλύπτουν όλο το γνωστικό αντικείμενο της Σχολής, δηλαδή θεωρητικά αντικείμενα επί όλων των στρατιωτικών κανονισμών και εγχειριδίων εκστρατείας, καθώς και επιτελικές τακτικές ασκήσεις άνευ στρατευμάτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΣΠ ή ΣΕΘΑ και να έχουν διδακτική προϋπηρεσία στην ΑΣΠ ή ΣΕΘΑ ως Διευθυντές Σπουδών, Διευθυντές Εδρών Εκπαιδεύσεως ή ως Καθηγητές.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις, πρέπει να υποβάλλουν στη Σχολή, τα ακόλουθα στοιχεία και δικαιολογητικά:
-
Αίτηση πλήρως συμπληρωμένη, σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της Σχολής.
- Επικυρωμένη φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου, από την οποία να προκύπτει η ηλικία του.
- Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96 στην οποία να δηλώνονται τα παρακάτω:
   - Ότι δεν κατέχουν δημόσια θέση.
   - Ότι δεν είναι φυγόδικοι και ότι δεν έχουν καταδικαστεί ή διώκονται για κακουργήματα ή και αδικήματα, που συνεπάγονται τις στερήσεις των άρθρων 59 και 65 του ποινικού κώδικα.
   - Ότι είναι απόφοιτοι ΑΣΠ ή ΣΕΘΑ και με ποια εκπαιδευτική σειρά.
   - Ότι  έχουν διδακτική προϋπηρεσία στην ΑΣΠ ή ΣΕΘΑ ως διευθυντές σπουδών, διευθυντές εδρών εκπαιδεύσεως ή ως καθηγητές, για πόσο χρόνο και σε ποιο γνωστικό αντικείμενο.
   - Ότι υπηρέτησαν σε θέσεις εξωτερικού (σε ποιες και πότε).
   - Ότι υπηρέτησαν ως Δκτες Συγκροτημάτων – Σχηματισμών. (Σε ποιο συγκρότημα ή σχηματισμό και πότε).
- Επικυρωμένα αντίγραφα όλων των κατεχόμενων τίτλων σπουδών (μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί τίτλοι, αποφοιτήρια ΑΣΠ – ΣΕΘΑ, λοιποί τίτλοι).
- Πιστοποιητικά ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ, για όσους τίτλους σπουδών έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό. Τίτλοι σπουδών για τους οποίους δεν προσκομίζονται πιστοποιητικά ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ, δεν λαμβάνονται υπόψη.
- Επίσημα στοιχεία περί του συγγραφικού τους έργου ή της επιστημονικής τους έρευνας και δραστηριότητας.
- Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα με πλήρη στοιχεία διεύθυνσης διαμονής και τηλεφώνων επικοινωνίας του υποψηφίου, για το χρονικό διάστημα της διαδικασίας εκλογής των καθηγητών, ώστε να είναι ευχερής η επικοινωνία με τον υποψήφιο αν παραστεί ανάγκη για διευκρινίσεις ή λήψη σχετικής συνέντευξης.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά μέχρι 30 Ιουλίου 2007. Η υποβολή γίνεται ε
ίτε προσωπικά από τους υποψηφίους ή από αντιπροσώπους τους, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών, στο Στρατόπεδο «Νταλίπη» στη Θεσσαλονίκη, είτε με τα ΕΛΤΑ ή υπηρεσία ταχυμεταφοράς (Courier) στη Διεύθυνση: Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών, Στρατόπεδο «Νταλίπη», ΒΣΤ 903, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων για συμπλήρωση παρέχονται α
πό τη Σχολή κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 09:00 έως 13:00 και στα τηλ.: 2310-496300 και 2310-496310, καθώς και από το Γραφείο Ενημερώσεως Κοινού Θεσσαλονίκης του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Βασιλέως Γεωργίου 1 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-893378 και 2310-893238).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved