ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προστρέξατε, νέο ΚΕΠ στο Χαϊδάρι (25/7/07)


Αθήνα 25.7.2007, 14:22
Επειδή είναι πιθανόν να μην δείτε καμιά ανακοίνωση, όσοι… πιστοί προστρέξατε. Νέο ΚΕΠ συστήνεται στο Δήμο Χαϊδαρίου και όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, οι θέσεις θα καλυφθούν με σύμβαση έργου και κατόπιν θα έλθει η (αντισυνταγματική) μονιμοποίηση μέσω ΑΣΕΠ .

Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Ανδρεουλάκου και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, με την οποία ζητείται η δημιουργία παραρτήματος ΚΕΠ στο κέντρο της Πόλης του Χαϊδαρίου και ειδικότερα επί της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών με ηλεκτρονικό αριθμό 379 του Δήμου Χαϊδαρίου του Νομού Αττικής συνιστάται παράρτημα το οποίο θα εδρεύει στο κέντρο της Πόλης του Χαϊδαρίου Ν. Αττικής.

Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του παραρτήματος ορίζεται η 17η Αυγούστου 2007.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved