ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
35 πτυχιούχοι ΑΕΙ σε επτά πόλεις από το ΑΠΘ (23/8/07)


Αθήνα 23.8.2007, 14:33
Για την υλοποίηση του έργου "Ψυχομετρική - διαφορική αξιολόγηση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες", η Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προτίθεται να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις έργου για τη χορήγηση - βαθμολόγηση ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων και την επεξεργασία δεδομένων ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων.

Ειδικότερα:
* Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ) έως 30 άτομα για τις δραστηριότητες: χορήγηση - βαθμολόγηση ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων, από τις παρακάτω περιοχές: Αθήνα: 15, Πάτρα 4, Ιωάννινα 4, Λάρισα 4, Αλεξανδρούπολη 2, Ρόδος 1.

* Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ) έως 5 άτομα για τις δραστηριότητες: επεξεργασία δεδομένων ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων, από τις παρακάτω περιοχές: Θεσσαλονίκη 4, Αλεξανδρούπολη 1.

Προσόντα 
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: 

*
Για τη χορήγηση - βαθμολόγηση ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων:
- Πτυχίο Ψυχολογίας από ΑΕΙ
- Μεταπτυχιακές σπουδές ή εξειδίκευση στην κλινική ή στην εκπαιδευτική ψυχολογία ή στην ειδική αγωγή και εμπειρία στη χορήγηση, βαθμολόγηση ψυχομετρικών, διαγνωστικών εργαλείων,
- Άριστη γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας κατά προτίμηση της αγγλικής. 

*
Για την επεξεργασία δεδομένων ψυχομετρικών, διαγνωστικών κριτηρίων:
- Πτυχίο Ανθρωπιστικών Επιστημών από ΑΕΙ.
- Εμπειρία στην επεξεργασία δεδομένων και στην ειδική αγωγή,
- Γνώση H/Y, με πολύ καλή διαχείριση προγραμμάτων αυτοματισμού γραφείου (MS-Office, Στατιστικών Προγραμμάτων).
- Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η συμμετοχή των υποψηφίων σε αντίστοιχα έργα θα συνεκτιμηθεί, ενώ ο
ι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις το αργότερο μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης.

Αιτήσεις
Η υποβολή των αιτήσεων και δικαιολογητικών θα γίνεται στο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής (3ης Σεπτεμβρίου), 4ος όροφος, γραφείο 406, εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 11.00 - 13.00 μ.μ. μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Α
ιτήσεις μπορούν να στέλνονται ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, υπόψη κ. Αλίκης Σκορδά. Πανεπιστημιούπολη, 54124, Θεσσαλονίκη.

Τα
δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
-
Αίτηση (χορηγείται έντυπη και βρίσκεται και στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ www.rc.auth.gr
- Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
- Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση τα τυπικά τους προσόντα θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310-995015. 991270, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10-14.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved