ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για απασχόληση 6.000 ανέργων στις πυρόπληκτες περιοχές (28/8/07)

 

Αθήνα 28.7.2007, 14:22
Στοιχεία για το υπό κατάρτιση πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων ΟΤΑ σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές με σκοπό να απασχολήσουν 6.000 ανέργους, ηλικίας 18-64 ετών, στις αναδασώσεις των περιοχών αυτών, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα φέρει το διακριτικό τίτλο «Πρόγραμμα Αναδασώσεων» και  θα το υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ. Η διάρκειά του θα είναι δώδεκα 12 μήνες και το ποσό της επιχορήγησης για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης των ανέργων θα είναι τριάντα 36 ευρώ (διπλάσια επιχορήγηση από τα κοινά προγράμματα του ΟΑΕΔ). Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στα 64.800.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved